Θέλει να χριστεί «Sir» o Hamilton…

Θέλει να χριστεί «Sir» o Hamilton… αλλά μετά την εμπλοκή του στα Paradise Papers δεν το βλέπουμε!!!

Με τον επίσημο τίτλο του «Sir» θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του ο Lewis Hamilton, όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος φέρει ήδη τον τίτλο του μέλους του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE), αποκάλυψε ότι θα δεχόταν με μεγάλη χαρά μία πρόσκληση από το Βασίλισσα της Αγγλίας προκειμένου να λάβει το χρίσμα του «Ιππότη».

Πρόκειται μόνο για ένα τίτλο ευγενείας που παραδίδεται κάθε χρόνο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ σε ορισμένες εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας. Φυσικά, οι σύγχρονοι ιππότες δεν έχουν πραγματικές ευθύνες, αλλά και μόνο να σε προσφωνούν «Sir» θεωρείται υπέρτατη τιμή.

«Είναι ξεχωριστό να έχεις αυτό τον τίτλο και να σε φωνάζουν Sir. Μου έχει λείψει η Βασίλισσα και θα ήθελα να επισκεφθώ ξανά τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να γευματίσω μαζί της. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να αναγνωριστεί κάποια στιγμή από τη Βασίλισσα η προσφορά μου και το γεγονός ότι προσπαθώ να εκπροσωπώ την Αγγλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο 32χρονος οδηγός της Formula 1.

Related Posts

Ο γαλαξιακός έναστρος ουρανός γράφει στον φακό
Ο γαλαξιακός έναστρος ουρανός γράφει στον φακό
10 μέρη του πλανήτη που έχουν πάντα καλοκαίρι
10 μέρη του πλανήτη που έχουν πάντα καλοκαίρι
Μη αναστρέψιμο το φαινόμενο του θερμοκηπίου στη Γη
Μη αναστρέψιμο το φαινόμενο του θερμοκηπίου στη Γη
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: