Στο cockpit του πατέρα του ο Μικ Σουμάχερ!!!

Ο Μικ Σουμάχερ κάθισε στο cockpit της Benetton B194, μονοθέσιο με το οποίο ο πατέρας του πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του στην Formula 1!!!

Ο 18χρονος γιος του Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε το παρών στο Σπα και πριν τον αγώνα έκανε τον δικό του γύρο στη βελγική πίστα. Για την ακρίβεια, μπήκε στο τιμόνι της Benetton B194, με την οποία ο πατέρας του κατέκτησε τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του στη Formula1.

Αυτό, βέβαια, έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών των 25 ετών από την πρώτη νίκη του «Σούμι», αφού αυτή ήρθε στο Βέλγιο το 1992 με την Benetton Β192.

Να θυμίσουμε -αν και μάλλον περιττό- ότι ο Γερμανός αστέρας της Formula 1 από τότε και μετά πανηγύρισε 7 πρωταθλήματα και 91 νίκες στην F1.

Το καμάρι του ο Μικ ξεκίνησε την δική του καριέρα το 2015 και από τότε έχει στο βιογραφικό του ήδη 11 νίκες, 8 pole position και 24 παρουσίες στο βάθρο στη Formula 4 το 2015 και το 2016.

Μάλιστα, πέρυσι ήρθε δεύτερος, τόσο στην ιταλική F4, όσο και στο πρωτάθλημα ADAC F4. Φέτος λαμβάνει μέρος στην Ευρωπαϊκή Formula 3, όπου έχει μετρήσει μέχρι στιγμής μόλις 1 παρουσία στο βάθρο.

 

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας σε 75secs
Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας σε 75secs
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: