Το Monster Energy και ο Lewis Hamilton παρουσιάζουν το… 44!!!

Το Monster Energy λανσάρισε το… 44 με την υπογραφή του 3 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton!!!

Το Monster Energy με την υπογραφή του 3 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1, Lewis Hamilton, αποκαλύπτεται και κυκλοφορεί στα ράφια σε όλη την Ευρώπη.

Σε έναν κόσμο που τα milliseconds μετράνε, μόνο οι top μπορούν να κάνουν τη διαφορά κι αυτός είναι ο λόγος που το Monster Energy περήφανα ενώνει τις δυνάμεις του με τον Lewis Hamilton για ένα νέο Monster με την υπογραφή του.

Το ’44’ είναι το race number του Lewis, με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του και κέρδισε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην Formula One. To ’44’ θα κυκλοφορήσει στα ράφια σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Το δημιουργικό του ’44’ είναι εμπνευσμένο από το κράνος του Lewis αλλά και από τα τρία πρωταθλήματα που έχει κερδίσει.

Ο Lewis εξηγεί: “To Candy Red είναι ένα χρώμα που με αντιπροσωπεύει πλήρως. Είναι ένα ωραίο έντονο χρώμα και το design είναι εμπνευσμένο από τις ρίγες του κράνους μου. Είμαι συνδεδεμένος με το Monster εδώ και πέντε χρόνια και πάντα ήθελα να έχω το δικό μου energy drink. Τώρα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος που το ’44’ επιτέλους κυκλοφορεί!”

Ο Vice President Monster Brands Europe, Jimmy Goodrich, συμπλήρωσε: “Ο Lewis είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής. Η ενέργεια και το πάθος που έχει σε όσα κάνει είναι αντίστοιχο του πάθους που έχουμε για καινοτομία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας μαζί του. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα το αγαπήσει!”

Advertisements

Related Posts

Ο COVID-19 και οι προμήθειες στα τρόφιμα
Ο COVID-19 και οι προμήθειες στα τρόφιμα
H θνησιμότητα του COVID-19
H θνησιμότητα του COVID-19
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Αρέσει σε %d bloggers: