Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο

Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο

Sharing is caring!

Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο: Με σημαντικές καινοτομίες και νυχτερινή ειδική το φετινό 40ο Ράλλυ Κρήτης. Παρακολουθείστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα

Από την Πλατεία Ελευθερίας πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 17:00 πήρε εκκίνηση το φετινό 40ο Ράλλυ Κρήτης με την παρουσίαση των πληρωμάτων και των αγωνιστικών τετράχρονων όπλων τους.

Η μάχη σήμερα θα συνεχιστεί με 2 περάσματα στην ειδική διαδρομή Μάλια – Κρασί, με το δεύτερο μάλιστα να πραγματοποιείται με το φως της Πανσελήνου και βέβαια των ειδικά διαμορφωμένων προβολέων που θα φέρουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Αύριο, Κυριακή 1η Απριλίου, το Ράλι Κρήτης, το οποίο φέτος θα είναι επετειακό μιας και ο μηχανοκίνητος αυτός θεσμός γιορτάζει τους 40 ομώνυμους αγώνες, θα συνεχιστεί με 3 + 3 περάσματα στις ειδικές διαδρομές Ποταμιές και Σμάρι, αντίστοιχα. Το τελευταίο πέρασμα ΕΔ8 Ποταμιές θα είναι και η Power Stage του αγώνα.

Η καρό σημαία για το φετινό 40ο Ράλι Κρήτης θα πέσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Service Park στο γνωστό Acqua Plus στην Χερσόνησο, ενώ λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή στο μοναστήρι της Γκουβερνιώτισσας λίγο πριν το χωριό Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους διοργανωτές για το κοινό που θέλει να παραβρεθεί στις απονομές των νικητών θα υπάρχει και το τρενάκι του Δήμου για να τους μεταφέρει από το service park ( Acqua Plus) στο Μοναστήρι της Γκουβερνιώτισσας.

Πέρα από την νυχτερινή ειδική, αλλά και τον τερματισμό και τις απονομές για πρώτη φορά εκτός Ηρακλείου, θα υπάρχει μια ακόμα σημαντική καινοτομία στο 40ο Ράλλυ Κρήτης.

Αυτή, σύμφωνα με τον ΑΟΚ είναι το Gps Tracking, που δίνει τη δυνατότητα στο θεατή να παρακολουθεί αν πάσα στιγμή που βρίσκεται το κάθε αγωνιστικό αλλά παρέχει και ασφάλεια στους αγωνιζόμενους.

Παρακολουθείστε LIVE το στίγμα των αγωνιστικών εδώ https://live.geotraq.org/rally-crete-2018/

Αποτελέσματα LIVE του αγώνα από το site http://www.infomega.gr/live/

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το 40ο Ράλλυ Κρήτης είναι ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου του 2018, προκηρυγμένο από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, ΟΜΑΕ.

Επίσης αξίζει προσθέσουμε ότι οι 8 ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν το αγωνιστικό διήμερο είναι μήκους 75,6 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα μαζί με τις απλές διαδρομές αγγίζει τα 312 χιλιόμετρα.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Δωρεάν app για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών
Δωρεάν app για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών
80 Best Rally Photos
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου
shares
Αρέσει σε %d bloggers: