Αντίστροφη μέτρηση για Ράλι Ακρόπολις…

Στις 2 με 4 Ιουνίου θα τρέξει στην χώρα μας το Seajets Ράλι Ακρόπολις, τρίτος αγώνας του ERC!!!

Από 2-4 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας το Seajets Ράλι Ακρόπολις, που αποτελεί τον τρίτο αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι (ERC).

Παρότι πλέον δεν αποτελεί αγώνα του WRC, το Ράλι Ακρόπολις συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη διεθνής αγωνιστική διοργάνωση στα ελληνικά χώματα.

Σε 12 ημέρες οι δρόμοι της Στερεάς Ελλάδας υποδέχονται τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματα, που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως είναι ικανά να αντεπεξέλθουν στις σκληροτράχηλες ειδικές διαδρομές.

Ορμητήριο θα είναι και φέτος η Λαμία ενώ οι μάχες θα εξελιχτούν σε γνώριμες ειδικές διαδρομές που έχουν γράψει ιστορία στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χορηγός ονομασίας του εθνικού μας αγώνα είναι η SEAJETS, η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων παγκοσμίως, το όνομα της οποίας θα φιγουράρει δίπλα στο Ράλι Ακρόπολις.

Και φέτος η SEAJETS θα δώσει τη δυνατότητα σε φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να ταξιδέψουν με τα υπερσύγχρονα πλοία της σε 22 προορισμούς.

Πληροφορίες αγώνα

  • Επίσημη ονομασία: SEAJETS Ράλι Ακρόπολις
  • Πρωτάθλημα: ευρωπαϊκό (ERC) & πανελλήνιο
  • Γύρος: 3ος (ERC) & 3-4ος (ΠΠΡ)
  • Κέντρο αγώνα: Λαμία
  • Έδαφος: χώμα
  • Ειδικές διαδρομές: 8
  • Χιλιόμετρα ειδικών: 229.74

Για περισσότερες πληροφορίες και προσβάσεις στις ειδικές διαδρομές, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στη διεύθυνση http://acropolisrally.gr/2017/index.php/gr/

Related Posts

Παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC 2018 ο Οζιέ
Παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC 2018 ο Οζιέ
Όλο το αγωνιστικό τριήμερο Formula 1 στην ΕΡΤ
Όλο το αγωνιστικό τριήμερο Formula 1 στην ΕΡΤ
Δέκα χρόνια χωρίς Κόλιν ΜακΡέι και η Ford θυμάται…
Όταν δεν περιμένεις να δεις μπροστά σου τον Αθανασούλα!!!
Αρέσει σε %d bloggers: