Σουηδός εκατομμυριούχος σας προσκαλεί να μείνετε δωρεάν στα ιδιωτικά νησιά του!!!

Εάν έχετε μία καλή ιδέα στην οποία δουλεύετε, αρκεί να το αναφέρετε στον Fredrik Härén. Αν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο, θα σας καλέσει να μείνετε σε ένα από τα τρία ιδιωτικά νησιά του -Ideas Islands τα λένε όπως αναφέρει σχετικά και το topontiki.gr- ώστε να δημιουργήσετε απερίσπαστοι!

Τα «φυτώρια ιδεών», όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, βρίσκονται τα δύο κοντά στη Στοκχόλμη και το τρίτο στις Φιλιππίνες.

Ο Haren βρήκε τον παράδεισο του στο πρώτο ιδιωτικό νησί που είχε αγοράσει και αποφάσισε ότι πρέπει να προσφέρει τις ίδιες ειδυλλιακές συνθήκες και σε άλλους ανθρώπους. Οπότε, τα άλλα δύο νησιά που αγόρασε αργότερα, τα χρησιμοποιεί για να φιλοξενεί δημιουργικούς ανθρώπους.

Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει μία αίτηση στο site του επιχειρηματία, αναφέροντας την ιδέα στην οποία θέλει να δουλέψει κατά τη διαμονή του στο νησί. Όποιος θέλει, μπορεί να προσφέρει ένα ποσό σε φιλανθρωπική εκδήλωση, μόνο όμως αν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Οι τελευταίοι επισκέπτες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανέσεις που παρέχει ο γαλαντόμος Σουηδός ήταν ένα δημιουργός κινουμένων σχεδίων, ένας υπάλληλος από τη Σαγκάη, ο οποίος ανέφερε στην αίτηση του ότι είχε ανάγκη από καθαρό αέρα, ένας πρώην εταιρικός μάνατζερ που ήθελε να ταξιδέψει στον κόσμο για να δει τι θα κάνει με τη ζωή του και ένας τύπος που ήθελε να αναπτύξει ένα προϊόν για τη βελτίωση της μνήμης

Όσοι θέλετε να πάτε δωρεάν διακοπές και πιστεύετε ότι θα τον πείσετε με την αίτηση σας ότι το αξίζετε, δεν έχετε παρά να τη συμπληρώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: theideasisland.com

Related Posts

6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
6 «πιασάρικα» ονόματα σε αυτοκίνητο
Νομίζεις ότι είναι ένα απλό αυτοκίνητο
Νομίζεις ότι είναι ένα απλό αυτοκίνητο;
Οι καλύτερες χώρες για να κάνεις μπίζνες
Οι καλύτερες χώρες για να κάνεις μπίζνες
Τα ταμπλό αυτοκινήτων στο μέλλον
Τα ταμπλό αυτοκινήτων στο μέλλον
Αρέσει σε %d bloggers: