Ημίγυμνα μοντέλα προκαλούν δέος στους δρόμους Ρωσίας και Ουκρανίας…

Από την μία η τέχνη και από την άλλη η ανάγκη προκειμένου οι οδηγοί να ακολουθήσουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έφεραν ημίγυμνα κορίτσια στους δρόμους Ουκρανίας και Ρωσίας προκαλώντας… κάτι!!!

Όταν όλα τα άλλα μέσα αποτύχουν να πείσουν τους οδηγούς να ακολουθήσουν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα όσα αναφέρονται στις ταμπέλες, δύο καλλίγραμμα κορίτσια με ψηλά τακούνια, σέξι εσώρουχα και χωρίς …στηθόδεσμο, είναι βέβαιο ότι δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Οι δύο σέξι καλλονές προβάλλοντας τα… σωματικά τους προσόντα, κρατούσαν πινακίδες με τα όρια ταχύτητας επιδεικνύοντας τα στους Ρώσους οδηγούς που ταξίδευαν κατά μήκος της εθνικής οδού M7 στο Nizhny Novgorod νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η κίνηση αυτή έγινε σε μια προσπάθεια προώθησης της ασφαλούς οδήγησης και της υιοθέτησης των ορίων ταχύτητας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι για πρώτη φορά, την συγκεκριμένη ημέρα, δεν υπήρχαν ατυχήματα ή παραβάσεις των ορίων ταχύτητας που καταγράφονται στους δρόμους της Nizhny Novgorod.

Russia women slow down cars από CDemo83

Advertisements

Related Posts

Ο COVID-19 και οι προμήθειες στα τρόφιμα
Ο COVID-19 και οι προμήθειες στα τρόφιμα
H θνησιμότητα του COVID-19
H θνησιμότητα του COVID-19
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Αρέσει σε %d bloggers: