Η ζωή του Lauda γίνεται κινηματογραφική ταινία, δείτε το τρέιλερ…

Επικεντρωμένη κυρίως στην σεζόν του 1976 και τον έντονο ανταγωνισμό με τον James Hunt, η ταινία “Rush” που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο ασχολείται με την ζωή του Niki Lauda και το τρομακτικό ατύχημα του Αυστριακού στο Nurburgring. Ένα ατύχημα που του κατέστρεψε το πρόσωπο…

Η ταινία με κεντρικό ήρωα τον Αυστριακό πιλότο θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου, 2013.

Η ταινία, η οποία ονομάζεται “Rush“, αφηγείται την ιστορία του Lauda και έχει εκτενή αναφορά στον ανταγωνισμό του Αυστριακού με τον Βρετανό οδηγό της McLaren, τον James Hunt.

Συγχρόνως παρουσιάζει την τρομακτική συντριβή του μονοθεσίου του Lauda στο grand prix του Nurburgring, το 1976 που σχεδόν κατέστρεψε το πρόσωπο του κορυφαίου πιλότου.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ron Howard. Τον Lauda υποδύεται ο γεννημένος στην Βαρκελώνη Γερμανός ηθοποιός Daniel Brühl, ενώ ο Chris Hemsworth, παίζει το ρόλο του James Hunt.

Δείτε το τρέιλερ στην συνέχεια…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Rush – Official Trailer” lightbox=”true” title=”Rush – Official Trailer” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yYiZbWyYey”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Δείτε και το σχετικό: Αναβιώνει η κόντρα Lauda-Hunt

Advertisements

Related Posts

Έρχεται το Matrix 4
Έρχεται το Matrix 4
Ο Tim Burton σχεδίασε τους ήρωες του Game of Thrones
Ο Tim Burton σχεδίασε τους ήρωες του Game of Thrones
Η τρέλα του Star Wars περνάει και στα Lego
Η τρέλα του Star Wars περνάει και στα Lego
Τα Fast & Furious αυτοκίνητα που λατρέψαμε
Τα Fast & Furious αυτοκίνητα που λατρέψαμε
Αρέσει σε %d bloggers: