Πραγματικό Grand Theft Auto στους δρόμους του Hong Kong… 

Σε περίπτωση που είσαστε φανατικός των video games και πιο συγκεκριμένα των racing video games, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει αλλά και παίξει το Grand Theft Auto ή GTA.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορείς να κλέψεις αυτοκίνητα, να βιάσεις γυναίκες, να καταστρέψεις ότι κινείται ή είναι ακίνητο και τύχει να βρεθεί στον δρόμο και μάλιστα χωρίς να πάθεις τίποτα, μιας και πρόκειται για παιχνίδι.

Αυτά ακριβώς αποφάσισε να κάνει ένας νεαρός στο Hong Kong, ο οποίος έκλεψε ένα ασημί αυτοκίνητο και το μεταμόρφωσε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, ενώ για να είμαστε και τυπικοί, σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε τίποτα από όσα θα δείτε στα βίντεο… εκτός και αν παίζετε GTA στον υπολογιστή σας.

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Real GTA στο Hong Kong” lightbox=”true” title=”Real GTA στο Hong Kong” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j4XkQ1R2oTQ”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Real GTA στο Hong Kong” lightbox=”true” title=”Real GTA στο Hong Kong” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T_T09LeOccg#at=32″]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS
Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Ανταρκτική
Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Ανταρκτική
Αρέσει σε %d bloggers: