Μύκονος και Σαντορίνη, top προορισμοί για το 2015

Μύκονος και Σαντορίνη θα είναι μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών και το καλοκαίρι του 2015…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα δύο ελληνικά νησιά θα είναι μεταξύ των «πρωταθλητών» της νέας σεζόν.

Οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ετοιμάζουν μαζικές κρατήσεις. Το Siem Reap στην Καμπότζη, το Fort Lauderdale στη Φλόριντα και η Μύκονος είναι οι πρωταθλητές, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις έρχεται και μια άλλη τριάδα, επίσης «top» επιλογών: η Σαντορίνη, το Μαϊάμι και η Ταϊλάνδη, όπως αναφέρει το εξειδικευμένο site για διακοπές skyscanner.

Για τα ελληνικά νησιά το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει γίνει ο αγαπημένος τόπος διακοπών για πολλές διασημότητες από το Χόλιγουντ ή το μουσικό στερέωμα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι απευθείας πτήσεις από πολλά σημεία του κόσμου, κάτι που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την προσέλευση κι άλλων τουριστών. Ειδικά για τους Βρετανούς, αναφέρει το ρεπορτάζ, τα τελευταία τρία χρόνια έχει μετρηθεί μια σημαντική αλλαγή στις προτιμήσεις τους για τις θερινές διακοπές τους. Η Ισπανία, οι ΗΠΑ και η Γαλλία βρίσκονται πάντα ψηλά, όμως η Ελλάδα γίνεται πλέον ένας προνομιακός τόπος διακοπών. Βάσει αυτών των στοιχείων είναι φανερή η στροφή τους και προς τα δύο αυτά ελληνικά νησιά, όπου εμφανίζουν υψηλούς αριθμούς υποδοχής Άγγλων τουριστών. Κάτι που θα γίνει και το 2015.

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Είναι η ζάχαρη όντως κακή για την υγεία;
Είναι η ζάχαρη όντως κακή για την υγεία;
Ένα απίθανο σκάνδαλο στην βιομηχανία της ζάχαρης
Ένα απίθανο σκάνδαλο στην βιομηχανία της ζάχαρης
Αρέσει σε %d bloggers: