Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στέκονται στο πλευρό των προσφύγων

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones στέκονται στο πλευρό των προσφύγων με το #RealmToTheRescue, δείτε το βίντεο!!!

Για τους πρωταγωνιστές του “Game of Thrones” αρκεί ένα φανελάκι – με το σωστό μήνυμα -, ένα ασπρόμαυρο καλογυρισμένο βίντεο που τα λέει όλα και το σωστό hashtag για να ξέρει ο κόσμος που και με ποιο τρόπο μπορεί να βοηθήσει τους πρόσφυγες από τη Συρία, πώς μπορεί να γίνει μέτοχος της μεγαλύτερης προσπάθειας να αντιμετωπιστεί η κρίση του προσφυγικού.

Για την προσπάθεια αυτή, το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ συνεργάστηκε με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης και δημιούργησε ένα μία διαδραστική καμπάνια με τον τίτλο “Η διάσωση δεν έχει όρια”.

gothbo_landingpg_fbimage

Με το #RealmToTheRescue, οι φανατικοί τηλεθεατές του “Game of Thrones” ενθαρρύνονται να κάνουν δωρεές προς την Επιτροπή, η οποία βοηθά στην προώθηση προσφύγων σε ασφαλείς χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ.

Και φυσικά, οι καλές πράξεις ανταμείβονται…
Όσοι συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη φιλανθρωπική δράση κερδίζουν ένα… ταξιδάκι μέχρι το Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου. Αν πάλι, κάποιοι δεν ενθουσιάζονται ακριβώς με τις κληρώσεις, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για μία πραγματικά φιλάνθρωπη καρδιά: 100 δολάρια στοιχίζει ένα T-shirt με κάποια…αποκλειστικότητα που να αφορά τη σειρά, 1,000 δολάρια ένα αντίγραφο της “Βελόνας” του σπαθιού της Άρια Σταρκ και 1,500 δολάρια ένα πιστό αντίγραφο της ασπίδας της οικογένειας Λάνιστερ!

Related Posts

Έρχεται η Κίρκη από το HBO
Έρχεται η Κίρκη από το HBO!!!
Το Game of Thrones του Netflix
Το Game of Thrones του Netflix
Θα σαρώσει το Game of Thrones στα ΕΜΜΥ
Θα σαρώσει το Game of Thrones στα ΕΜΜΥ
Ο Tim Burton σχεδίασε τους ήρωες του Game of Thrones
Ο Tim Burton σχεδίασε τους ήρωες του Game of Thrones
Αρέσει σε %d bloggers: