Πως θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια στο μέλλον;

Στα αεροπορικά ταξίδια του μέλλοντος τίποτα δεν θα είναι τσάμπα… ούτε τα σωσίβια!!! 

Στον βωμό της ελαχιστοποίησης του κόστους και της αύξησης των κερδών τους η μια μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρίες αλλάζουν την πολιτική τους και στα πλάνα τους για τα μελλοντικά ταξίδια “προσθέτουν” υπηρεσίες που θα επιβαρύνουν το κόστος του ταξιδιού για τους επιβάτες.

Και όλο αυτό βέβαια θα το “δένουν” με την βοήθεια του marketing αφού φαινομενικά θα διαφημίζουν φθηνότερους ναύλους, στους οποίους όμως δεν θα περιλαμβάνονται ούτε η τουαλέτα, ούτε τα σωσίβια… βασικά ούτε καν τα καθίσματα!!! 

Όπως γράφει σχετικά η Daily Mail οι κλασικές θέσεις επιβατών αλλάζουν για να εξοικονομηθεί χώρος και γίνονται πιο στενές με τον επιβάτη να μοιάζει περίπου σαν να είναι όρθιος.

Η πρώτη εταιρία, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, που φαίνεται να έχει στα σχέδια της αυτή την ιδέα με τα “όρθια καθίσματα” είναι η Ryanair. Η βρετανική εφημερίδα επίσης αναφέρει ότι υπάρχει κάποια εταιρία η οποία έχει ήδη κατασκευάσει την συγκεκριμένη φόρμα καθίσματος με την ελπίδα πως πολύ σύντομα δεν θα προλαβαίνει τις παραγγελίες.

new-seats-for-airplanes

Το ακόμα πιο τραβηγμένο και μεταξύ μας κάπως ρατσιστικό σενάριο είναι το γεγονός ότι οι επιβάτες που δεν… φροντίζουν την σιλουέτα τους θα πληρώνουν περισσότερα αν θέλουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, μιας και έχοντας παραπάνω κιλά δεν θα μπορούν να καθίσουν άνετα σε μια μόνο θέση αλλά θα πιάνουν λίγο περισσότερο χώρο σε σχέση με άλλους επιβάτες… more-expensive-tickets-for-overweighted-passengers Άλλες εταιρίες πάλι σκέφτονται να αφαιρέσουν όλα τα σωσίβια με σκοπό την ελαχιστοποίηση του βάρους, ενώ κάποιες άλλες κόβουν σελίδες από τα περιοδικά που υπάρχουν μπροστά σε κάθε κάθισμα για να κερδίσουν βάρος. Την ίδια στιγμή που κάποιες άλλες πάλι έχουν στα μελλοντικά τους σχέδια την “επάνδρωση” όλων των πληρωμάτων τους μόνο με γυναίκες μιας και το “αδύναμο” φύλο είναι και πιο αδύνατο σε σχέση με τους άντρες…  Στα ταξίδια του μέλλοντος με αεροπλάνο… υπηρεσίες όπως για παράδειγμα η χρήση της τουαλέτας θα περιλαμβάνεται στα έξτρα και για να μπει κάποιος μέσα για την ανάγκη του θα πρέπει πρώτα να βάλει κέρματα στην πόρτα… cell-phones-on-flights Το μόνο θετικό σε όλες αυτές τις αλλαγές είναι ότι τουλάχιστον οι επιβάτες θα μπορούν χρησιμοποιούν το κινητό τους…

Advertisements

Related Posts

Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Ο παγκόσμιος χάρτης του διαδικτύου
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Αρέσει σε %d bloggers: