Το σεξ θα… εξαφανιστεί σε 20 χρόνια;

Επιστήμονες εξηγούν γιατί το σεξ μπορεί να εξαφανιστεί σε 20 χρόνια!!!

Ο Χένρι Γκρίλι, καθηγητής του πανεπιστημίου του Στάνφορντ κατέληξε στην παραπάνω διαπίστωση την οποία αναλύει στο βιβλίο του “Το Τέλος του Σεξ και το Μέλλον της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής”

Κατά τον Γκρίλι τα ζευγάρια δεν θα κάνουν σεξ για αναπαραγωγικούς λόγους γιατί απλά δεν θα χρειάζεται. Σε 20 με 40 χρόνια θα πηγαίνουν απλά στα αρμόδια εργαστήρια και οι εξειδικευμένοι επιστήμονες θα «δημιουργούν» το έμβρυο, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

“Όταν ένα ζευγάρι θα επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, ο άντρας θα προσφέρει το σπέρμα του και η γυναίκα λίγο από το δέρμα της”, προσθέτει ο καθηγητής. Τα ωάρια δεν θα είναι απαραίτητα καθώς, κατά τον Γκρίλι, οι επιστήμονες θα μπορούν να μετατρέπουν σε ωάρια τα βλαστοκύτταρα που θα παράγονται από το δέρμα της γυναίκας.

Τα μωρά που θα γεννιούνται με αυτόν τον τρόπο, κατά τον καθηγητή του Στάνφορντ, θα είναι πολύ έξυπνα, πολύ όμορφα και υγιή.


Μπορεί το σεξ να… δείχνει ανήθικο, είναι όμως αλήθεια ηθική μια τέτοια ανθρώπινη παρέμβαση στην αναπαραγωγή του είδους μας; Αν σκεφτεί κανείς το κομμάτι της υγείας ίσως και να πει ναι, για τους υπόλοιπους λόγους (ομορφιά, εξυπνάδα, κλπ) όμως; Σε τι θα διαφέρουν τα νέα παιδιά από τις κατασκευασμένες μηχανές ή ρομπότ;

Related Posts

Τα επαγγέλματα που πίνουν πολύ καφέ
Τα επαγγέλματα που πίνουν πολύ καφέ
Το μυστικό της ευτυχίας σε μόλις 59secs
Το μυστικό της ευτυχίας σε μόλις 59secs
Ποια επαγγέλματα δεν θα χάσουν ποτέ από τα ρομπότ
Ποια επαγγέλματα δεν θα χάσουν ποτέ από τα ρομπότ;
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Αρέσει σε %d bloggers: