Σε ποιες χώρες βλέπουν πορνό μανιακά

Σε ποιες χώρες βλέπουν πορνό μανιακά;

Σε ποιες χώρες βλέπουν πορνό μανιακά; Σε ποιες χώρες βλέπουν μανιακά πορνό; Δείτε σε ποιες χώρες έβλεπαν μανιακά πορνό το 2018

Κάθε χρόνο, η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub συγκεντρώνει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων στην μεγάλη της έρευνα για τη χρονιά που πέρασε που αξίζει να μελετηθούν αναλυτικά…

H ομάδα στατιστικών ερευνών του Pornhub παρουσιάζει όλα τα δεδομένα που δεν φαντάζεστε ότι θα έπρεπε να δείτε. Ας δούμε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας:

  • Το 2018, η ιστοσελίδα του Pornhub είχε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, δηλαδή 5 δισεκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι.
  • Ο ημερήσιος μέσος όρος για το 2018 ήταν 92 εκατομμύρια επισκέπτες ημερησίως, αλλά σύμφωνα με το Pornhub, έχουν πλέον ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια καθημερινά.
  • Υπήρχαν συνολικά 30,3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις – και η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό σημαίνει 962 αναζητήσεις ανά δευτερόλεπτο.

Θα μπορούσατε μάλλον να μαντέψετε ότι οι ΗΠΑ θα ήταν η κορυφαίες στον κατάλογο των χωρών με το μεγαλύτερο trafficΑκολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Ιαπωνία και ο Καναδάς.

Αλλά οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 3η θέση αναφορικά με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που δαπανά ο χρήστης ανά επίσκεψη. Ενώ στις ΗΠΑ αφιερώνουν κατά μέσο όρο 10 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα κάθε φορά που οι χρήστες συνδέονταιστις Φιλιππίνες ο χρόνος αυτός ανέρχεται στα 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και στη Νότια Αφρική στα 10 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.

  • Κατά μέσο όρο, κάθε λεπτό της ημέρας προβάλλονται 207.405 βίντεο.
  • Και φυσικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το Pornhub θα ξεμείνει από νέο περιεχόμενο – σχεδόν 5 εκατομμύρια βίντεο μεταφορτώθηκαν στον ιστότοπο το 2018, με συνολική διάρκεια ένα εκατομμύριο ώρες!
  • Υπήρξαν περίπου 8 εκατομμύρια σχόλια για τα βίντεο φέτος. Οι συνηθέστερες λέξεις; Αγάπη, καυτό, like, καλό, και σέξι. (Love, hot, like, good, sexy)
  • Υπήρχαν περισσότερες από 141 εκατομμύρια ψήφοι βίντεο (Eκεί που αξιολογείτε τα βίντεο με thumbs up ή thumbs down).

Για όσους έχουν εμμονή με τα δεδομένα, 4403 PETABYTES των δεδομένων μεταφέρθηκαν συνολικά φέτος. Για να το θέσουμε διαφορετικά, αυτό είναι μεγαλύτερο bandwith (o όγκος της πληροφορίας που μπορεί να μεταδοθεί μέσω ενός δικτύου σε δεδομένο χρόνο) από εκείνο που καταναλώθηκε συνολικά σε όλο το Ίντερνετ το 2002.

  • Μερικές από τις αναζητήσεις που χαρακτηρίζουν το 2018;

Fortnite, Stormy Daniels και … Bowsette. Αν δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν οι όροι αυτοί, απλά μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα ίσως να βοηθούσε…

  • Και οι δημοφιλέστεροι όροι αναζήτησης του έτους;

Lesbian, όρος ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή εδώ και χρόνια, ακολουθούμενος από τους όρους hentai, milf και stepmom, τα οποία επίσης δεν έχουν μετακινηθεί από το 2017.

Οι Φιλιππίνες είχαν το πιο ομοιόμορφο ποσοστό ανδρών και γυναικών επισκεπτών (62% άνδρες και 38% γυναίκες), ακολουθούμενες από τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική (65% άνδρες και 35% γυναίκες).

  • Φέτος, η πλειοψηφία των ανθρώπων παρακολούθησαν πορνό στο τηλέφωνο τους – το 71,6% για την ακρίβεια. Ακολουθούν όσοι παρακολούθησαν από το desktop (19,7%) και το tablet (8,7%).

Προφανώς, όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στον κόσμο, οι επισκέψεις στο Pornhub μειώνονταιΤην μεγαλύτερη πτώση προκάλεσε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ τον Μάιο, πτώση η οποία άγγιξε το 10% παγκοσμίως.

Αλλά πότε παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη αύξηση; Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φυσικά, οπότε η επισκεψιμότητα ήταν αυξημένη κατά 7%. Ίσως κάποιοι να μην αγόρασαν στην καλή τους δώρο εκείνη την ημέρα, οπότε… μπήκαν τιμωρία σπίτι τους για να το σκεφτούν καλύτερα… βέβαια μπορεί απλά να μπήκαν στο Pornhub για να πάρουν ιδέες για το πως θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν την σύντροφο τους…

Την τιμητική τους είχαν οι πορνοσταρ, με αυτή που σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο και βρίσκεται στην κορυφή να είναι η Στόρμι Ντάνιελς, μετά το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί μαζί της και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Στην δεύτερη  θέση βρίσκεται η Μία Καλίφα, ενώ πρώτη πεντάδα κλείνουν η Ράιλι Ρέιντ, η Λάνα Ρόουντς και η Μπράντι Λοβ.

PornIQ: το iTunes Genius του πορνό!!!

Advertisements

Related Posts

Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το έξυπνο δαχτυλίδι για pc και κάρτες
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
Το δαχτυλίδι που σώζει ζωές
Πώς να πληρώνεις με το ρολόι σου
Πώς να πληρώνεις με το ρολόι σου;
Ακτινοβολία από Wi-Fi και τηλέφωνα
Ακτινοβολία από Wi-Fi και τηλέφωνα
Αρέσει σε %d bloggers: