Ραντεβού με Sugar Daddy ή Sugar Mama

Ραντεβού με Sugar Daddy ή Sugar Mama

Ραντεβού με Sugar Daddy ή Sugar Mama: Ιστοσελίδα «γνωριμιών» καλεί νέους και νέες να βγάλουν λεφτά βγαίνοντας ραντεβού με μεγαλύτερους!!!

Μια ιστοσελίδα γνωριμιών καλεί τις φοιτήτριες να προτιμήσουν μια σχέση με έναν “πλούσιο” άνδρα κάποιας ηλικίας αντί να λάβουν τραπεζικό δάνειο για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πριν από καιρό είχε κάνει και διαφημιστική καμπάνια έξω από πανεπιστήμια στο Παρίσι, προκαλώντας την οργή των αρχών αλλά και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

“Γεια σας, φοιτήτριες!” έγραφε η γιγαντοαφίσα, πάνω σε ένα φορτηγό, που διαφημίζει στη γαλλική πρωτεύουσα την ιστοσελίδα RichMeetBeautiful.fr. η οποία μάλιστα διατηρεί και ελληνική έκδοση.

“Ρομαντισμός, πάθος και όχι φοιτητικά δάνεια. Βγείτε ραντεβού με έναν Sugar Daddy, μια Sugar Mama”, συνέχισε η σχετική διαφήμιση.

“Οι άνδρες αυτοί “στηρίζουν” τις κοπέλες “προσφέροντάς τους απλόχερα δώρα ή χρήματα. Σε αντάλλαγμα, η Sugarbaby πρέπει να καταλάβει ότι οφείλει να είναι ευχάριστη, όμορφη (…) πρέπει να είναι πάντα ευέλικτη και να φροντίζει να είναι διαθέσιμη”, εξηγεί η ιστοσελίδα.

“Στο πλάι του θα μάθει (…) κερδίζοντας ταυτόχρονα χαρτζιλίκι για να πληρώσει τα δίδακτρα ή τα χρέη της”, συνεχίζει.

Η διαφημιστική εκστρατεία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις εκ μέρους κυρίως του δήμου του Παρισιού που προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Οι αρμόδιες αρχές εξήγησαν μάλιστα ότι οι νέες γυναίκες μπορεί με τον τρόπο αυτό να εξωθούνται στην πορνεία.

“Πρόκειται για συνευρέσεις κατόπιν συγκατάθεσης ή για μαστροπεία και για κάποια μορφή υποκίνησης προς την πορνεία, που διώκεται ποινικά; Ειλικρινά, έχουμε αμφιβολίες”, τόνισαν οι αρμόδιες αρχές.

Από την πλευρά της, η φοιτητική ένωση FAGE κατέθεσε μήνυση για μαστροπεία, εκτιμώντας ότι “η διαφήμιση αυτή έχει ως στόχο να προσελκύσει ευάλωτους φοιτητές-φοιτήτριες και να τους ωθήσει να δεχτούν να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές πράξεις με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας”.

Ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας, Σιγκούρ Βένταλ, διαβεβαίωσε ότι οι όροι χρήσης της υπηρεσίας του “απαγορεύουν σαφέστατα την πορνεία”.

Η αλήθεια πίσω από τις διαδικτυακές σχέσεις

Related Posts

Το πρόσωπο αποκαλύπτει το κρεβάτι μας
Το πρόσωπο αποκαλύπτει το κρεβάτι μας
Άλλα αυτοκίνητα ψάχνουμε και άλλα αγοράζουμε
Άλλα αυτοκίνητα ψάχνουμε και άλλα αγοράζουμε
Μόνο σε Airbnb οι Αμερικανοί
Μόνο σε Airbnb οι Αμερικανοί
trakarisma-toumpa-aftokinitou-trochaio-atichima-1600px
Το βασικό αίτιο στα τροχαία δυστυχήματα
Αρέσει σε %d bloggers: