Το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός έχει και την… πόρνη του!!!

Η Μόνικα γεμάτη πάθος πιάνει δουλειά με την έναρξη του Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός!!!

Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε πριν από 26 έτη κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, έχει ύψος 1.70 και ζυγίζει 50 κιλά. Τα αγαπημένα της ποτά είναι η σαμπάνια και το μαρτίνι και τρέφεται με σούσι. Χρήσιμες πληροφορίες για όποιον πληκτρολογήσει το προφίλ της το οποίο συνοδεύεται φυσικά από το απαραίτητο τολμηρό φωτογραφικό υλικό.

Η ιστορία της 26χρονης πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας από το ελβετικό δίκτυο Blick: «Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού», ανέφερε η Μόνικα η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα έμπειρα χέρια της «ανακουφίζονταν» αξιωματούχοι, ηγέτες, επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Αναλυτικότερα, ο πελάτης νοικιάζει δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο και για 700 ευρώ «αγοράζει» μία ή δύο ώρες συντροφιά μαζί της. “Θέλουν να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους μαζί μου. Ξέρουν ότι δεν τους κρίνω. Αυτοί οι άνδρες αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν. Μία φίλη”, δηλώνει και αναφέρει ότι κατά μέσο όσο κλείνει 5 ραντεβού την ημέρα

“Γνωρίζω ότι πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά εγώ αγαπάω τη δουλειά μου. Με κάνει να έχω εξουσία πάνω στους άνδρες”, σημειώνει η σέξι Μόνικα.

Δείτε αναλυτικότερα το σχετικό βίντεο…

Τέλος, να αναφέρουμε, αν και περιττό, ότι φέτος οι… εργασίες του οικονομικού φόρουμ του Νταβός βρίσκονται σε εξέλιξη

Advertisements

Related Posts

Μια κλεφτή ματιά στο μουσείο της Porsche
Μια κλεφτή ματιά στο μουσείο της Porsche
Online επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Online επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Μειώνεται η παραγωγή αυτοκινήτων
Μειώνεται η παραγωγή αυτοκινήτων
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: