Οι τύποι ανδρών που θέλουν οι γυναίκες

Τι τύπους ανδρών προτιμούν οι γυναίκες; Η επιστήμη έχει την απάντηση…

Έχετε αναρωτηθεί γιατί ορισμένοι τύποι αντρών κερδίζουν όλα τα κορίτσια, ενώ άλλοι αγωνίζονται και αγωνίζονται εις μάτην; Δεν κάνουν κάτι λάθος.

Οι γυναίκες είναι μάλλον προγραμματισμένες να τους αρέσουν συγκεκριμένοι τύποι αντρών. Αυτό εξηγεί γιατί το στερεότυπο του cool τύπου, όπως γράφει το medicaldaily, παραμένει, λίγο ή πολύ, αμετάβλητο από γενιά σε γενιά. Έτσι, σύμφωνα με την επιστήμη, ιδού ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες τους οποίους ερωτεύονται αβίαστα οι γυναίκες.

Άντρες που οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα

Ερευνητές από την Αυστρία διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες μπορεί υποσυνείδητα να αλλάξουν την αντίληψή τους για έναν άνδρα με βάση τον τύπο του αυτοκινήτου που οδηγεί ο ίδιος. Ενστικτωδώς, οι γυναίκες προτιμούν ένα κυρίαρχο και ισχυρό σύντροφο και θα συνδέσουν συχνά τον χαρακτήρα ή την κατάσταση ενός ανθρώπου με τον τύπο του αυτοκινήτου που επιλέγει. Ισχυρά αυτοκίνητα, όπως μια Mustang ή ένα σπορ αυτοκίνητο, μεταφράζονται ως κτήσεις ενός πιο ισχυρού ανθρώπου – ένα χαρακτηριστικό που οι γυναίκες υποσυνείδητα αναζητούν σε έναν σύντροφο.

Άντρες με γενειάδα, αλλά (σχετικά) άτριχα σώματα

Σύμφωνα με τον Pavol Prokop, καθηγητή Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Trnava στη Σλοβακία, εξελικτικά μιλώντας, οι άτριχοι άντρες θα πρέπει να προτιμώνται σε περιοχές (ή πολιτισμούς) που είναι πιο κοντά στον ισημερινό, λόγω της αυξημένης παρασιτικής απειλής. Είναι ενδιαφέρον, ότι μετά από μια μελέτη που πραγματοποίησε και συνέκρινε δύο χώρες με διαφορετικές παρασιτικές απειλές, ο Prokop δεν βρήκε διαφορές στις προτιμήσεις των γυναικών, με τις γυναίκες να προτιμούν τους άντρες με τη λιγότερη τριχοφυΐα στο σώμα.

Όταν πρόκειται για την τρίχα του προσώπου, μελέτες έχουν δείξει ότι όσο περισσότερη τρίχα, τόσο το καλύτερο. Μια αυστραλιανή μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με βαριά γένια, παρά τους άντρες που ξυρίζονται.

Άντρες με μπάσα φωνή

Υπάρχει κάτι στη βαθιά λαχανιασμένη φωνή ενός άντρα που κάνει τις γυναίκες να σκιρτήσουν. Σύμφωνα με μια βρετανική μελέτη, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με βαθιά φωνή επειδή είναι υποσυνείδητα αντιληπτό ως ένδειξη ανδρισμού.

Το ύψος κάνει τη διαφορά

Υπάρχει κάτι στους ψηλούς άντρες που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητο. Δυστυχώς, αυτή η τρέλα με τους ψηλούς συχνά οδηγεί σε άρνηση για τους κοντύτερους άντρες. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2008, διαπιστώθηκε ότι μόνο το 4% των γυναικών θα έκανε σχέση με έναν άντρα κοντύτερο από ότι εκείνες. Αιτία γι’ αυτό, σύμφωνα με την Pepper Schwartz, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, είναι η υποσυνείδητη ανάγκη των γυναικών να έχουν έναν άντρα αρκετά ψηλό, ώστε να τις κάνει να αισθάνονται ασφάλεια.

Related Posts

45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Μετέτρεψε Boeing 747 σε λουξ διαμέρισμα
Μετέτρεψε Boeing 747 σε λουξ διαμέρισμα
Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο
Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο
Αρέσει σε %d bloggers: