Ο Άκης Πετρετζίκης στο BBC

Ο Άκης Πετρετζίκης στο BBC

Ο Άκης Πετρετζίκης στο BBC: Ο Πετρετζίκης θα είναι ένας από τους σεφ στο μαγειρικό σόου του BBC ONE “Ready steady cook”

Σίγουρα έχει και ταλέντο, πείσμα, επαγγελματισμό και σίγουρα τύχη. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του πρώτου Master Chef και στη συνέχεια έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στα τηλεοπτικά πλατό αλλά στον χώρο της εστίασης και των επιχειρήσεων, ο Ακης Πετρετζίκης βάζει πλώρη για πλάνα άλλα, πιο μεγάλα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, το 2020 θα είναι ένας από τους σεφ που θα συμμετάσχουν στο μαγειρικό σόου του BBC ONE “Ready steady cook”. Σε χρόνο ρεκόρ, 21.500 ακόλουθοί του τον συνεχάρησαν μέσω like ενώ τα σχόλια είναι εκατοντάδες.

Ο Άκης Πετρετζίκης στο BBC: Ο Πετρετζίκης θα είναι ένας από τους σεφ στο μαγειρικό σόου του BBC ONE “Ready steady cook”

Για μία ακόμη φορά ο επίμονος σεφ κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επιτυχία. Έχοντας ήδη δημιουργήσει μία δυναμική εταιρεία η οποία διαχειρίζεται διαδικτυακές πωλήσεις βιβλίων και μαγειρικών σκευών, έχει το δικό του site με συνταγές το οποίο φιγουράρει στην κορυφή των αναζητήσεων, έχει εστιατόρια και φυσικά τη δική του εκπομπή στον Alpha η οποία σημειώνει σταθερά υψηλή τηλεθέαση.

Ο Ακης Πετρετζίκης δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν πηγαίνει καλεσμένος σε εκπομπές και επιμένει να μαγειρεύει και να προσπαθεί να ανακαλύπτει κάθε φορά ένα νέο στοιχείο που θα τον πάει παρακάτω. Όπως όλα δείχνουν δε βάζει μόνο στόχους αλλά τους πετυχαίνει κιόλας.

Ας του ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας καλή επιτυχία και φυσικά… καλή μας όρεξη!!!

Related Posts

Το Facebook ξέρει πότε έκανες σεξ
Το Facebook ξέρει πότε έκανες σεξ
Πόσα βγάζει το αφεντικό σας
Πόσα βγάζει το αφεντικό σας;
Πως να να θωρακίσετε το WiFi σας
Πως να να θωρακίσετε το WiFi σας;
Πως να κάνεις βίδες ένα Boeing
Πως να κάνεις βίδες ένα Boeing;
Αρέσει σε %d bloggers: