Μια ανατρεπτική έρευνα για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι

Μια ανατρεπτική έρευνα για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι

Μια ανατρεπτική έρευνα για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι: Το sexting και οι γυμνές φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν στα social media, η σκούπα και το φαράσι όμως κάνουν την δουλειά!!!

Μέχρι και σήμερα, οι άντρες έχουν ένα πολύ βασικό μοτίβο στο μυαλό τους όσον αφορά το φλερτ και το πώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σεξ. Με την άφιξη των social media, αυτό έχει γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένο. Το sexting και οι γυμνές φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν…

Πάρε όμως μια σκούπα και ένα φαράσι γιατί μάλλον θα χρειαστούν με βάση τουλάχιστον τα συμπεράσματα μιας νέας έρευνας.

Η συγκεκριμένη λοιπόν έρευνα, μπορείτε να την δείτε εδώ: New York women think it’s hot when their guy does housework, αναφέρει ότι οι γυναίκες έλκονται από τους συντρόφους τους που κάνουν μικροδουλειές μέσα στο σπίτι.

Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν 1.000 Αμερικάνοι άνω των 18 ετών, που αλλάζουν τον σκεπτικό των ζευγαριών που ψάχνουν αφορμές για να καταλήξουν στο κρεβάτι. Που το λες και καλό γιατί παραμένει καθαρό το σπίτι.

Οι γυναίκες που το δηλώνουν ανήκουν στο 57% των ερωτηθέντων, ενώ οι άντρες στο 46%.

Που σημαίνει ότι και αυτή φτιάχνεται με το να σε βλέπει να φτιάχνεις καμιά σωλήνα. Ή έστω να σφουγγαρίζεις.

Μάλιστα το 55% των γυναικών, αναφέρει πως αντί για τις γνωστές βρόμικες φωτογραφίες που στέλνεις, θα προτιμούσαν να τους στείλεις μία όπου φοράς το μαγιό σου και κάνεις δουλειές.

Για να καταλάβεις πόσο σημασία δίνουν σε αυτό, οι μισοί ερωτηθέντες που ζουν με τον/την σύντροφό τους, δήλωσαν πως αντί για δώρο θα προτιμούσαν να δουν τους άντρες να κάνουν δουλειές.

Οπότε την επόμενη φορά που θα ψάξεις πώς να την κολάσεις και να καταλήξετε στο κρεβάτι, σκέψου πιο πρακτικά. Καμία σκούπα, ξεσκονόπανο και τέτοια. Θα έχεις περισσότερες ελπίδες.

Είστε κάτι παραπάνω από φίλοι;
Τι κομπλιμέντο θέλουν οι γυναίκες;

Advertisements

Related Posts

Γιατί σέρνεται το σπιτικό WiFi
Γιατί σέρνεται το σπιτικό WiFi;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πως να να θωρακίσετε το WiFi σας
Πως να να θωρακίσετε το WiFi σας;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: