Μανούλες οι Ελληνίδες στο sexting

Μανούλες οι Ελληνίδες στο sexting

Μανούλες οι Ελληνίδες στο sexting: Τι δείχνει έρευνα ιστοσελίδας για παράνομες σχέσεις για τις Ελληνίδες και το sexting;

Φαίνεται πως οι Έλληνες έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο sexting, αφού το… “εξασκούν” τουλάχιστον 2 με 3 φορές την εβδομάδα, από το σπίτι αλλά και από το εργασιακό τους περιβάλλον!

Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από νέα έρευνα ιστοσελίδας για… παράνομες σχέσεις, η οποία αριθμεί εκατομμύρια μέλη από όλο τον κόσμο – και φυσικά και από τη χώρα μας!

Η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση (!) στο sexting Πανευρωπαϊκά, τρόπος που είναι το ίδιο δημοφιλής ως σεξουαλική έκφραση και στα δύο φύλα. Σε ότι αφορά της Γυναίκες, οι Ελληνίδες κατέχουν την πρώτη θέση Πανευρωπαϊκά.

Μάλιστα αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή χώρα στον τομέα της απιστίας, σε σχέση με τον πληθυσμό της.

Μανούλες οι Ελληνίδες στο sexting με την Ελλάδα να κατέχει την δεύτερη θέση Πανευρωπαϊκά…

Πέρα από τους δονητές, τη σημερινή εποχή και άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι ικανά να προκαλέσουν ερωτικό παροξυσμό. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στην ερωτική μας ζωή, μέσω του sexting. Από τα πικάντικα μηνύματα μέχρι το κλείσιμο ενός ερωτικού ραντεβού, τα κινητά πλέον αποτελούν πύλη για τη σεξουαλική ικανοποίηση» όπως σχολίασε ο Δρ. Έρικ Άντερσον, καθηγητής σεξολογίας.

Εκτός του sexting, που είναι αρκετά δημοφιλής στους Έλληνες –με ποσοστά στους άνδρες 87% και στις γυναίκες 81%– αρκετά διαδεδομένα είναι τα selfies την ώρα του sεx.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών παίρνουν βίντεο όταν κάνουν sex με την ερωμένη/τον εpαστή τους σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν sex με τους/ τις συζύγους τους.

Σημειώστε πως η συσκευή που κάνει θραύση με μεγάλη διαφορά στο sexting είναι το iphone. Ακολουθούν οι συσκευές Samsung…

Ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Ashley Madison, σχολίασε μεταξύ άλλων: “… επί του παρόντος, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία . Ήταν σαφές ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους….”

Στην Ελλάδα από τα μέλη που έλαβαν μέρος, μόλις το 8% των γυναικών που απάτησαν τους συντρόφους τους ή τους συζύγους τους αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως το 25% των ανδρών ένιωθαν ένοχοι. Παράλληλα, το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η απιστία βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους

Βρήκε ερωτικό sms και την κούρεψε

Advertisements

Related Posts

Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία
Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία
Η τρίτη πιο ακριβοπληρωμένη Youtuber
Η τρίτη πιο ακριβοπληρωμένη Youtuber
Τα δημοφιλέστερα app της δεκαετίας
Τα δημοφιλέστερα app της δεκαετίας
Το όραμα του Ζούκερμπεργκ για το Facebook
Το όραμα του Ζούκερμπεργκ για το Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: