Γυμνή στα 53 της η Σίντι

Γυμνή στα 53 της η Σίντι

Γυμνή στα 53 της η Σίντι: Πόζαρε γυμνή στα 53 της η Σίντι Κρόφορντ και έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο!!!

Στην δεκαετία του 1980 και του 1990 η Σίντι Κρόφορντ ήταν η επιτομή του σούπερ μόντελ, αλλάζοντας την εικόνα των μοντέλων για πάντα, αλλά και σπάζοντας διάφορα ταμπού όπως όταν είχε φωτογραφηθεί για το Playboy, δηλώνοντας μάλιστα, ότι «δε μετανιώνω για τις γυμνές φωτογραφίσεις μου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν ήμουν συνέχεια γυμνή».

Πλέον η Κρόφορντ έχει κλείσει τα 53 χρόνια και η κόρη της -που της μοιάζει πολύ- έχει πάρει τη θέση της στις πασαρέλες. Ωστόσο, η ίδια παραμένει πανέμορφη και το απέδειξε με τη νέα γυμνή φωτογράφηση που έκανε για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Ράσελ Τζέιμς, «Angels».

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλια για την απόφασή της, η Κρόφορντ «έκλεισε στόματα», λέγοντας «Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: “Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;”».

Αν κρίνουμε από την φωτογραφία, μάλλον που η αγαπημένη μας Σίντι δεν φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης… άντε να της ευχηθούμε και στα 54 με το καλό και να μην ξεχάσει να κάνει και τότε μια νέα παρόμοια φωτογράφιση, ώστε να τσεκάρουμε και εμείς την… ημερομηνία λήξης!!!

Η Jaclyn ανάβει φωτιές και το χειμώνα

Related Posts

5ψήφιοι ΔΩΡΕΑΝ αριθμοί για βλάβες τηλεφωνίας
5ψήφιοι ΔΩΡΕΑΝ αριθμοί για βλάβες τηλεφωνίας
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Παρακολουθείται το smartphone σας
Παρακολουθείται το smartphone σας;
Το πολύ διαδίκτυο ανεβάζει την πίεση
Το πολύ διαδίκτυο ανεβάζει την πίεση!!!
Αρέσει σε %d bloggers: