Οι παράξενες “ευαισθησίες” του Facebook…

Το Facebook είναι ευαίσθητο στο γυμνό, όχι όμως το ίδιο ευαίσθητο και στον ρατσισμό!!!

Ο Γερμανός φωτογράφος Όλλι Βαλντχάουερ, με μια φωτογραφία, κατάφερε να εκθέσει τη στάση του Facebook, καταγγέλλοντας πως το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ανεκτικό στον ρατσισμό αλλά όχι στα γυμνά στήθη.

Όπως αναφέρει το jdubuzz.com, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται να κρατάει ένα χαρτόνι, το οποίο γράφει: “Μην αγοράζετε από τους “Kanaken” (σημ: ρατσιστικός όρος που χρησιμοποιείται για όσους προέρχονται από τη Μέση Ανατολή)”. Πίσω του ποζάρει μια γυμνόστηθη κοπέλα.

gimno-ratsismos-sto-facebook

Με την ανάρτηση της φωτογραφίας στον τοίχο του, το Facebook του έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο τον ενημέρωνε πως η φωτογραφία του αφαιρείται λόγω της γυμνόστηθης κοπέλας, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο ρατσιστικό μήνυμά του.

“Θα ήθελα το Facebook να αφαιρέσει τη φωτογραφία μου για το ρατσιστικό μήνυμα και όχι για το γυμνό”, σχολίασε ο Γερμανός φωτογράφος, στέλνοντας ένα μήνυμα στους διαχειριστές του Facebook

Σημειώνεται πως το Facebook στους όρους χρήσης αναφέρει πως απαγορεύεται κάθε “περιεχόμενο με γυμνό ή σεξουαλικά υπονοούμενα”, αλλά δεν κάνει κάποια αναφορά για μηνύματα με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Related Posts

Καλοπληρωμένες δουλειές από το σπίτι
Καλοπληρωμένες δουλειές από το σπίτι
Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026
Τα επαγγέλματα που θα εξαφανιστούν έως το 2026
Δουλειές με κύρος αλλά χωρίς λεφτά
Δουλειές με κύρος αλλά χωρίς λεφτά
Πώς να βγάλετε χρήματα σερφάροντας στο Ίντερνετ
Πώς να βγάλετε χρήματα σερφάροντας στο Ίντερνετ;
Αρέσει σε %d bloggers: