3,3 εκατ. δολάρια για ένα γεύμα με τον Μπάφετ

3,3 εκατ. δολάρια για ένα γεύμα με τον Μπάφετ

3,3 εκατ. δολάρια για ένα γεύμα με τον Μπάφετ: Πολύ ακριβά κόστισε σε έναν πλειοδότη ένα γεύμα με τον Ουόρεν Μπάφετ… 

Πολύ ακριβά κόστισε σε έναν πλειοδότη ένα γεύμα με τον Ουόρεν Μπάφετ, τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της Berkshire Hathaway Inc.

Ο πλειοδότης συμφώνησε σε μια δημοπρασία να καταβάλει το ποσό των… 3.300.100 δολαρίων (2,8 εκατομμύρια ευρώ)!

Η προσφορά υποβλήθηκε λίγο πριν από το τέλος της διαδικτυακής δημοπρασίας, διάρκειας 5 ημερών, στο eBay, τα έσοδα από την οποία θα προσφερθούν στο ίδρυμα Glide Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση του Σαν Φρανσίσκο, που βοηθά άπορους, άστεγους ανθρώπους και πρόσωπα που δίνουν την προσωπική τους μάχη εναντίον των καταχρήσεων.

Πρόκειται για την τρίτη υψηλότερη προσφορά στα 19 χρόνια που ο μεγιστάνας προτείνει το τετ α τετ μεσημεριανό με τον ίδιο προς τους υποψήφιους πλειοδότες και δεν απέχει πολύ από τις προσφορές ρεκόρ στις δημοπρασίες του 2012 και 2016, ύψους και στις δύο περιπτώσεις 3.456.789 δολαρίων. Η φετινή διαδικασία συγκέντρωσε 136 προσφορές από μόλις 6 υποψηφίους προτού ολοκληρωθεί τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής.

Η δημοπρασία αυτή θα βοηθήσει να καλυφθεί ο ετήσιος προϋπολογισμός ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων του ιδρύματος Glide και θα δώσει τη δυνατότητα να προσφερθούν 750.000 δωρεάν γεύματα, καταλύματα, αλλά και τεστ για τον HIV και την ηπατίτιδα, όπως και σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης.

“Το ίδρυμα Glide πραγματικά παίρνει ανθρώπους που έχουν φθάσει στον πάτο και τους βοηθά να σταθούν και πάλι στα πόδια τους”, τονίζει ο Μπάφετ σε μια ανακοίνωση.

Ο μεγιστάνας, ηλικίας 87 ετών, έχει συγκεντρώσει το ποσό των 29,6 εκατομμυρίων δολαρίων για το Glide μέσω 19 δημοπρασιών.

Ο πλειοδότης, μαζί με έως και 7 φίλους του, θα έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν με τον Ουόρεν Μπάφετ στο εστιατόριο Smith & Wollensky στο Μανχάταν. Η παρέα θα μπορεί να συζητήσει με τον επιχειρηματία ό,τι της κάνει κέφι εκτός από τα… επενδυτικά του σχέδια.

Πως το χρήμα αλλάζει τους ανθρώπους;

Related Posts

Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά
Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά
Περισσότερη δουλειά για μικρότερες συντάξεις
Περισσότερη δουλειά για μικρότερες συντάξεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
11 tips για να ρίξετε την πίεση σας
11 tips για να ρίξετε την πίεση σας
Αρέσει σε %d bloggers: