Το ΕΣΡ ζητά ποιοτικές εκπομπές από τα κανάλια

Το ΕΣΡ ζητά ποιοτικές εκπομπές από τα κανάλια: Το ΕΣΡ αναγκάζει τα κανάλια να προβάλλουν 10 ώρες εκπομπών τέχνης και πολιτισμού!!!

Διαβούλευση με τους 5 σταθμούς, που πήραν πανελλαδικής εμβέλειας άδεια γενικού τύπου, ετοιμάζει το ΕΣΡ για θέματα που αφορούν την καθημερινή τους λειτουργία, το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις τους για τους επόμενους μήνες, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real.

Σύμφωνα με τον νόμο, το επόμενο εξάμηνο πρέπει να έχουν καλυφθεί από τους 5 σταθμούς οι προϋποθέσεις λειτουργίας και το Συμβούλιο είναι έτοιμο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους με τον οποίο θα τους ενημερώνει για τις υποχρεώσεις τους αλλά και τους λόγους ανάκλησης των αδειών αν δε συμμορφωθούν.

Η συζήτηση που αναμένεται να γίνει θα σχετίζεται και με το πρόγραμμα των σταθμών. Οπότε τα κανάλια Star, ANT1, ALPHA, Open και ΣΚΑΪ θα πρέπει εντός εξαμήνου, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο, να έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους εκπομπές πολιτισμού και τέχνης, τουλάχιστον για 10 ώρες τον Μήνα.

Μέσω της διαβούλευσης θα ξεκαθαριστούν ποιες ακριβώς θα είναι αυτές οι εκπομπές.

Σύμφωνα με τη Real, τέτοιες εκπομπές δεν μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι οι μαγνητοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις ή προγράμματα από πίστες νυκτερινών κέντρων και σίγουρα όχι τα talent shows.

Μετά από 27 χρόνια ανομίας τα κανάλια αποκτούν άδεια

Με πληροφορίες από Real News

Related Posts

Όσοι δεν κάνουν εμβόλια είναι εγωιστές
Εγωιστές όσοι δεν κάνουν τα εμβόλια τους
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αντιπρόεδρος της Κομισιόν ο Μαργαρίτης Σχοινάς
Αντιπρόεδρος της Κομισιόν ο Μαργαρίτης Σχοινάς
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Αρέσει σε %d bloggers: