Ποδηλασία… βουνού που κόβει την ανάσα

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο… βουνού που είδαν 51 εκατομμύρια χρήστες Όσοι παρακολουθούν στενά τις ποδηλατικές εξελίξεις, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ακούνε το όνομα του Danny MacΑskill. Πρόκειται για τον άνθρωπο που παράτησε την δουλειά του, μηχανικός ποδηλάτων, για να κάνει επάγγελμα το αγαπημένο του χόμπι… δηλαδή να οδηγεί ποδήλατο, όπως αναφέρει και το pathfinder.gr!!!

Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το οποίο μέσα σε πέντε ημέρες κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον 10 εκατομμυρίων χρηστών, ενώ μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε πάνω από 51 εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο.

danny-macaskill-ridge-1251

Κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και ο Danny MacΑskill επιβεβαιώνει ότι έκανε πολύ καλά που επαγγελματικά αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδήλατο.

Ο Danny είναι επαγγελματίας trial rider της Inspired Bicycles Ltd.

Δεν ξέρουμε τι ήταν πιο δύσκολο… η ποδηλασία σε τόσο δύσκολο τερέν ή το έργο που έπρεπε να κάνουν οι εικονολήπτες εξίσου δύσκολο και απαιτητικό από πλευράς φυσικής κατάστασης…

Να πούμε ότι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου βίντεο, ο trial rider της Inspired Bicycles Ltd βρέθηκε στις πιο εντυπωσιακές οροσειρές της Σκωτίας, τις «Black Cuiilin» στη Νήσο Σκάι του Ηνωμένου Βασιλείου και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί…

 

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πώς δημιουργήθηκε η Google
Πώς δημιουργήθηκε η Google;
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ
Πως χαλαρώνουν οι ναύτες στο ΠΝ των ΗΠΑ;
Πώς «παρκάρουν» τα πολεμικά πλοία
Πώς «παρκάρουν» τα πολεμικά πλοία;
Αρέσει σε %d bloggers: