Αύξηση στην συνδρομή του Netflix

Αύξηση στην συνδρομή του Netflix

Αύξηση στην συνδρομή του Netflix: Ποιοι και γιατί θα δουν αύξηση 13-18% αύξηση στην μηνιαία συνδρομή τους στο Netflix;

Τα βιντεοπαιχνίδια και το σχετικό με αυτά περιεχόμενο έχει γίνει η νέα πηγή διασκέδασης για τη νέα γενιά– και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τους μεγιστάνες των νέων μέσων, όπως τον Reed Hastings του Netflix. Στο πιο πρόσφατο γράμμα της εταιρείας προς τους μετόχους, το Netflix δήλωσε πως το Fortnite ήταν απείλησε περισσότερο την επιχείρησή του σε σχέση με το HBO της TimeWarner.

«Ανταγωνιζόμαστε (και χάνουμε από το) Fortnite περισσότερο σε σχέση με το HBO», δήλωσε η εταιρεία στην επιστολή της. «Όταν το YouTube έπεσε για λίγα λεπτά παγκοσμίως τον Οκτώβρη, η θέαση και οι συνδρομές μας αυξήθηκαν για αυτή την περίοδο… Υπάρχουν χιλιάδες ανταγωνιστές σε αυτή την άκρως διαιρεμένη αγορά που επιδιώκουν να διασκεδάσουν τους καταναλωτές και ελάχιστα εμπόδια εισόδου για αυτούς που διαθέτουν τα μέσα», συμπληρώνει.

Νέα οικονομικά δεδομένα για τους συνδρομητές

Εως και 2 δολάρια θα αυξηθεί το μηνιαίο κόστος συνδρομής για το Netflix, καθώς η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει σε νέα προγράμματα, σύμφωνα με τον CEO, Ριντ Χάστινγκς. Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αύξηση των τιμών της για τις αμερικανικές συνδρομές κατά 13% – 18%, και είναι η μεγαλύτερη αύξηση στην οποία έχει προχωρήσει ποτέ η υπηρεσία.

Έτσι, η τιμή στο πιο δημοφιλές πακέτο διαμορφώνεται στα 12 δολάρια τον μήνα από 11 που είναι τώρα. Το πιο ακριβό συνδρομητικό πακέτο, που επιτρέπει ταυτόχρονο streaming σε τέσσερις οθόνες, θα αυξηθεί στα 16 δολάρια από 14 δολάρια τον μήνα, ενώ η χρέωση για το βασικό πακέτο που δεν υποστηρίζει θέαση σε HD, θα ανέλθει στα 9 δολάρια από 8 δολάρια.

Πρόκειται για την τέταρτη αύξηση που επιβάλλει το Netflix στους συνδρομητές του στις ΗΠΑ -η τελευταία καταγράφηκε στα τέλη του 2017- αλλά είναι η πρώτη που αφορά όλους ανεξαιρέτως του 58 εκατ. συνδρομητές της Αμερικής.

Τέλος, οι συνδρομητές σε περίπου 40 χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου οι λογαριασμοί της υπηρεσίας πληρώνονται σε δολάρια αναμένεται επίσης να επηρεαστούν. Για όλους του άλλους περίπου 79 εκατ. συνδρομητές δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν, αύξηση του κόστους χρήσης της υπηρεσίας.

Για την Ελλάδα ακόμη δεν έχει γίνει κάποια αναφορά.

Κυνηγούν όσους μοιράζονται κωδικούς Netflix

Related Posts

Τι δείχνει έρευνα για όσους δουλεύουν με Mac
Τι δείχνει έρευνα για όσους δουλεύουν με Mac;
Τα Όσκαρ της Apple για το App Store
Τα Όσκαρ της Apple για το App Store
Φύλλο και φτερό οι συνδρομητές του Netflix
Φύλλο και φτερό οι συνδρομητές του Netflix
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: