Άνοιξε μπαρ μόνο για ωραίους

Άνοιξε μπαρ μόνο για ωραίους

Άνοιξε μπαρ μόνο για ωραίους: Άνοιξε μπαρ μόνο για ωραίους στο Χόλιγουντ, ok θα μπαίνουν και οι πλούσιοι!!!

Από αυστηρή αξιολόγηση θα περνούν οι θαμώνες ενός μπαρ που άνοιξε στο Χόλιγουντσε μυστική τοποθεσία.

Στο μπαρ θα μπορούν να συχνάζουν, μόνο οι ωραίοι, ενώ το ανοίγει ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας γνωριμιών BeautifulPeople. Μάλιστα, αν οι δουλειές… πάνε καλά, τότε σύντομα θα ανοίξει ένα τέτοιο μπαρ και στο Λονδίνο, σύμφωνα με τους Times.

«Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Γκρεγκ Χοτζ.

Η είσοδος στο εν λόγω μπαρ επιτρέπεται σε μέλη της ιστοσελίδας, αλλά θα γίνονται και εξαιρέσεις.

Εκείνοι που δεν είναι μέλη θα πρέπει να περάσουν από «αυστηρή αξιολόγηση» από κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». Η επιτροπή όμως θα κάνει εξαιρέσεις, παραβλέποντας την εξωτερική εμφάνιση, σε περιπτώσεις πολύ πλούσιων ανθρώπων.

Η ιστοσελίδα γνωριμιών BeautifulPeople, όπου μπορεί να εγγραφεί κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%. Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%, ενώ στοιχεία για Έλληνες δεν έχουμε…

Ραντεβού με Sugar Daddy ή Sugar Mama

Advertisements

Related Posts

Σπίτια με εξωπραγματικό design
Σπίτια με εξωπραγματικό design
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Αρέσει σε %d bloggers: