Η αδερφή του Zuckerberg λέει να αφήσουμε το facebook

Η αδερφή του Zuckerberg μας φωνάζει να αφήσουμε το facebook και να βγούμε έξω…

Την ώρα που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ετοιμάζεται να διευρύνει το «πελατολόγιο» του «χαλαρώνοντας» τις ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook για ανήλικους 13-17 ετών, η αδελφή του Randi Zuckerberg, ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο για παιδιά.

Μόνο που το νέο της βιβλίο είναι για ένα «οικείο» θέμα σε όσους χρησιμοποιούν το ίντερνετ ή και το δημιούργημα του αδελφού της, το Facebook.

Οι κίνδυνοι για τα παιδιά από την κατάχρηση του διαδικτύου. Στο βιβλίο αυτό με τίτλο «Dot», η Randi που εργάστηκε ως το 2012 για το Facebook φωνάζει: “Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγείτε έξω για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!”

Το βιβλίο που θα βγει στις προθήκες των αμερικανικών βιβλιοπωλείων στις 5 Νοεμβρίου, αφηγείται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο στον υπολογιστή και στο tablet του.

Το κορίτσι ανακαλύπτει όμως σιγά-σιγά ότι υπάρχει και ένας κόσμος που την περιμένει να τον ανακαλύψει, έξω από την οθόνη. Στο βιβλίο αυτό, η αδελφή του Ζάκερμπεργκ δίνει συμβουλές για το πώς τα παιδιά μπορούν να αντιμετωπίσουν τη διεισδυτικότητα του Διαδικτύου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”DOT — a new picture book by Randi Zuckerberg” lightbox=”true” title=”DOT — a new picture book by Randi Zuckerberg” url=”http://www.youtube.com/watch?v=EszwxQkD-y0″]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Σπίτια με εξωπραγματικό design
Σπίτια με εξωπραγματικό design
Tips στην διακόσμηση του σπιτιού σας
Tips στην διακόσμηση του σπιτιού σας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Αρέσει σε %d bloggers: