Τι να βάζουμε στο ψυγείο και τι όχι

Τι να βάζουμε στο ψυγείο και τι όχι;

Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι;

Ο Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ έβγαλε έναν εύχρηστο οδηγό για να λύσει απορίες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για παράδειγμα, το κρέας, τα αβγά και τα θαλασσινά είναι ανάμεσα στα τρόφιμα που δεν πρέπει να μένουν σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από δύο ώρες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τις ντομάτες ή το ψωμί για παράδειγμα.

Εντός ψυγείου

  • Αβγά
  • Τυρί
  • Γάλα σόγιας (μετά το άνοιγμα)
  • Μαρμελάδα/ Καρυκεύματα (μετά το άνοιγμα)
  • Γάλα
  • Φρέσκο κρέας
  • Φρέσκο ψάρι

Εκτός ψυγείου

  • Ντομάτες
  • Κρεμμύδια
  • Ψωμί
  • Καφές
  • Βασιλικός
  • Μέλι
  • Αβοκάντο (εκτός αν είναι ώριμα)
  • Ελαιόλαδο
  • Σκόρδο
  • Πατάτες

Προαιρετικά εντός ψυγείου

  • Βούτυρο
  • Μήλα
  • Μπανάνες

Advertisements

Related Posts

Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Εφιαλτικές προβλέψεις για ελληνική οικονομία
Εφιαλτικές προβλέψεις για ελληνική οικονομία
Παγκόσμια οικονομική ύφεση χειρότερη του 2008
Παγκόσμια οικονομική ύφεση χειρότερη του 2008
Αρέσει σε %d bloggers: