Οι topless συνταγές μαγειρικής

Η μαγειρική μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστική ακόμα και για τους άντρες, ειδικά αν η… μαγείρισσα είναι topless

Μια μαγείρισσα βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να κάνει τη μαγειρική διασκεδαστική για τους άντρες φίλους της.

Αποφάσισε να βγει από τα ρούχα της και και να συστήσει τις εύκολες συνταγές της στο ανδρικό κοινό, που μπορεί λόγω των ισχυρών επιχειρημάτων της, να πειστεί να μπει στην κουζίνα και να αγαπήσει τη μαγειρική.

Η μαγείρισσα από την Αργεντινή, η Τζεν συνηθίζει να μαγειρεύει γυμνή και αποφάσισε να μοιραστεί αυτήν της τη συνήθεια με το κοινό.

topless-chef-1

Το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, κάνοντας την ίδια και τις συνταγές της γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, η 24χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αργεντίνικο περιοδικό δήλωσε: “Είχα έναν φίλο που τρεφόταν μόνο με πρόχειρο και γρήγορο φαγητό, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για όλους τους άνδρες. Έτσι αποφάσισα να τους δείξω ότι έχει πλάκα να μαγειρεύεις και ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Τράβηξα το πρώτο μου βίντεο σε κουζίνα φίλων και είχε πολύ πλάκα”.

Naked-Chef

Αναφερόμενη στα προβλήματα των γυρισμάτων αναφέρει “Πρέπει να διακόπτουμε συνεχώς, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν φαίνεται το στήθος μου και ότι καλύπτεται από τα τρόφιμα, γεγονός που κάνει το εγχείρημα δύσκολο”.

info-photos: Mirror

Advertisements

Related Posts

Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS
Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Ανταρκτική
Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Ανταρκτική
Αρέσει σε %d bloggers: