Ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του GoT

Ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του GoT

Ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του GoT: 1 εκατομμύριο φαν ζητούν να… ξαναγυριστεί η όγδοη σεζόν του «Game of Thrones»!!!

Η δυσαρέσκεια των φαν για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» είναι εμφανής, όπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες των νέων επεισοδίων στο RottenTomatoes που έχουν πάρει την κατιούσα. Κάποιοι το πήγαν ακόμα παραπέρα φτάνοντας στο σημείο να ξεκινήσουν και online καμπάνια ζητώντας η όγδοη σεζόν να ξαναγραφτεί με άλλους συγγραφείς αντί για τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, και να ξαναγυριστεί από την αρχή.

Ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του GoT δείτε την online καμπάνια στο change.org

Προφανώς η καμπάνια αυτή ξεκίνησε για πλάκα, καθώς κανείς δεν περιμένει από το HBO να πετάξει στα σκουπίδια την πιο ακριβή σειρά στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και να ξοδέψει άλλα τόσα εκατομμύρια δολάρια για να την ξαναγυρίσει.

Ωστόσο, μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της δημοφιλούς σειράς έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο υπογραφές… με στόχο τους να φτάσουν το 1,5 εκατομμύριο υπογραφές.

Ενώ πολλοί από τους υπογράφοντες σχολιάζουν ότι δεν θέλουν οι Μπένιοφ και Βάις να πιάσουν στα χέρια τους το «Star Wars», μετά από την ανακοίνωση της Disney ότι η επόμενη τριλογία ταινιών θα είναι δική τους. Δεν αποκλείεται να έχει ήδη ξεκινήσει και η σχετική online καμπάνια…

Φινάλε για το Game of Thrones

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας
Η μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας
Η κλιματική αλλαγή τρώει και τον Νέμο
Η κλιματική αλλαγή τρώει και τον Νέμο
«Συρρικνώνονται» δραματικά οι πάγοι της Ανταρκτικής
«Συρρικνώνονται» δραματικά οι πάγοι της Ανταρκτικής
Αρέσει σε %d bloggers: