Το Game of Thrones του Netflix: Το The Witcher έρχεται στο Netflix για να καλύψει το κενό που άφησε το Game of Thrones, θα τα καταφέρει;

Η νέα σειρά του Netflix «The Witcher» βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Αντρντζέι Σαπκόβσκι, η οποία έχει γίνει ήδη video game και είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια.

Η ιστορία εστιάζει στον Γκέραλτ της Ρίβια, ο οποίος είναι ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων που παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα.

Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Χένρι Κάβιλ, ενώ μαζί του είναι και οι πρωτοεμφανιζόμενες Άνια Τσαλότρα στον ρόλο της Γιένεφερ και η Φρέγια Άλαν στον ρόλο της πριγκίπισσας Σίρι.

Στο καταιγιστικό τρέιλερ που διαρκεί δύο λεπτά διακρίνονται σκηνικά που θυμίζουν ιδιαίτερα την μαγική ατμόσφαιρα του «Game of Thrones»

Τα χειρότερα τέρατα είναι αυτά που εμείς δημιουργούμε, μπορεί το The Witcher να γίνει το Game of Thrones του Netflix;

Θα σαρώσει το Game of Thrones στα ΕΜΜΥ

Advertisements

Related Posts

Ποιες οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ
Ποιες οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ;
Τι έγινε στις Χρυσές Σφαίρες
Τι έγινε στις Χρυσές Σφαίρες;
Στις ελληνικές αίθουσες το The Whistlers
Στις ελληνικές αίθουσες το The Whistlers
Η ελληνική ταινία που «κερδίζει» το Star Wars
Η ελληνική ταινία που «κερδίζει» το Star Wars
Αρέσει σε %d bloggers: