Τι κάνουν με τα χαλιά του ΙΚΕΑ στο GOT

Τι κάνουν με τα χαλιά του ΙΚΕΑ στο GOT;

Τι κάνουν με τα χαλιά του ΙΚΕΑ στο GOT;Δεν θα πιστεύετε πως χρησιμοποιούν τα χαλιά του ΙΚΕΑ στο Game of thrones

Oι τύποι που φυλάνε και υπερασπίζονται το Τείχος στο Game of Thrones είναι πάντα κακοδιάθετοι, πιθανότατα για κάνει τσουχτερό κρύο όλον τον χρόνο.

Γι’ αυτό και είναι όλοι τυλιγμένοι ως τα αυτιά με αυτές τις τριχωτές κάπες που μοιάζουν να είναι φτιαγμένες από Ανταρόλυκους, το οποίο βέβαια είναι πολύ στενάχωρο αν το σκεφτείς.

Παρόλα αυτά έτσι μοιάζουν. Μάλιστα, η Μισέλ Κλάπτον, η οποία δούλεψε ως σχεδιάστρια κοστουμιών για τις πρώτες 5 σεζόν του Game of Thrones έδωσε μία διάλεξη στο Μουσείο Γκέτι του Λος Άντζελες.

Περίπου στο 27ο λεπτό μιλάει για τα κοστούμια της Νυχτερινής Φρουράς συγκεκριμένα και αποκαλύπτει κάτι που δεν θα το περιμέναμε ποτέ.

Αυτές οι κάπες είναι φτιαγμένες από χαλιά του IKEA» αποκάλυψε.

Παίρνουμε ό,τι βρούμε, τα κόβουμε, μετά τα ξυρίζουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε δυνατές δερμάτινες λωρίδες.

Η Κλάπτον πρόσθεσε ότι οι κάπες περνιούνται με κερί και καταψύχονται για να ταιριάζουν καλύτερα με το τοπίο του σκηνικού. Η επόμενη διαδικασία είναι αυτή της παλαίωσης. Μία σχεδόν «ιερή» διαδικασία για τους εργαζόμενους στα κοστούμια της σειράς. Η παλαίωση λοιπόν είναι μία διαδικασία που κάνει το ρούχο να δείχνει κάπως γερασμένο και ξεφτισμένο και συχνά χρειάζεται βάψιμο, γυάλισμα, ακόμα και τρίψιμο του υφάσματος.

Η επόμενη ερώτηση είναι ποιο απ’ όλα τα χαλάκια του IKEA;

Βασικά δεν έχει τόση σημασία. Σημασία έχει ότι χρησιμοποιήθηκαν σαν πρώτη ύλη, κάτι που κανείς δε θα το περίμενε από μία τέτοια παραγωγή.

Το καλύτερο έπιπλο IKEA

Related Posts

Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Παρακολουθείται το smartphone σας
Παρακολουθείται το smartphone σας;
Το πολύ διαδίκτυο ανεβάζει την πίεση
Το πολύ διαδίκτυο ανεβάζει την πίεση!!!
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Αρέσει σε %d bloggers: