Ταινίες δράσης του 2020: Το 2020 φέρνει στους κινηματογράφους πολυαναμενόμενες ταινίες δράσης!!!

Σινεμά: Ταινίες δράσης του 2020

Kingsman, Coma, Τζέντλεμεν και ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα

«Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα» είναι η τρίτη ταινία της σειράς Kingsman, με την υπογραφή του Βρετανού σκηνοθέτη Μάθιου Βον. Ένας άνθρωπος καλείται να σταματήσει το σχέδιο μιας πανίσχυρης ομάδας τυρράνων και εγκληματιών να αφανίσουν εκατομμύρια πολίτες. Η ταινία θα προβάλλεται από τον Φεβρουάριο.

Το Κώμα

Δράση και επιστημονική φαντασία στη ρωσική ταινία «Κώμα» του Νικίτα Αργκούνοφ. Μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα, ένας νεαρός αρχιτέκτονας ξυπνά σε μια τρομακτική και δυστοπική πραγματικότητα. Έναν κόσμο που βασίζεται στις αναμνήσεις των ανθρώπων του, οι οποίοι έχουν πέσει σε βαθύ κώμα.

Οι Τζέντλεμεν

«Οι Τζέντλεμεν» φέρουν την υπογραφή του Βρετανού Γκάι Ρίτσι, που επιστρέφει στις γκαγκστερικές ταινίες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Μάθιου Μακόναχι, Μισέλ Ντόκερι, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ. Στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 30 Ιανουαρίου.

No Time to Die

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το «No Time to Die», η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ και η πέμπτη με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του αγαπημένου πράκτορα. Τον πλαισιώνουν ο Ράμι Μάλεκ, η Άνα ντε Άρμας και ο Ρέιφ Φάινς. Παγκόσμια πρεμιέρα στις 2 Απριλίου.


Έρχεται ο Μέγα Αλέξανδρος στο Netflix

Έρχεται και Kill Bill 3;

Advertisements

Related Posts

Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η πιο ερωτική χώρα παγκοσμίως
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Ο Τραμπ απειλεί όσους συνεργάζονται με Huawei
Ο Τραμπ απειλεί όσους συνεργάζονται με Huawei
Συνεχίζει ο πόλεμος στην Huawei
Συνεχίζει ο πόλεμος στην Huawei
Αρέσει σε %d bloggers: