Ενήλικες στο δωμάτιο: Το νέο φιλμ του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Τιμητικό βραβείο στον Κώστα Γαβρά

Το νέο φιλμ του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, έκανε την επίσημη πρεμιέρα του, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου, ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης παρέλαβε τιμητικό βραβείο.

Ενήλικες στο δωμάτιο

Η ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, αφηγείται τις δραματικές ώρες της διαπραγμάτευσης το 2015.

Αποκλειστικό: Σκηνές από την νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Στη νέα ταινία του σημαντικού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά πρωταγωνιστεί η επίπονη ελληνική διαπραγμάτευση στο eurogroup το 2015. Στο επίκεντρο του φιλμ ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης. To Star παρουσιάζει αποκλειστικές σκηνές της πολυσυζητημένης ταινίας!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη “Φωλιά των Κου Κου”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά.

Δείτε όμως στην συνέχεια και το ιστορικό με τα δημοσιεύματα με την δήθεν επιχορήγηση για την ταινία του Γάβρα. Τι είχε δηλώσει σχετικά τότε ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης και τι είχε απαντήσει επίσης ο τότε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ο Γαβράς απαντά για τη χρηματοδότηση της ταινίας για Τσίπρα-Βαρουφάκη

«Με προσβάλλει να λένε ότι χρηματοδοτήθηκα από την κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της», δηλώνει ο Κώστας Γαβράς, απαντώντας στην κριτική που δέχεται για τη χρηματοδότηση που εγκρίθηκε από τοπ υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να γυρίσει σε ταινία το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the Room», για το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΖΙΑ-ΑΝΕΛ, το δημοψήφισμα του 2015 και το παρ’ ολίγον Grexit.

Ο Αλ. Μπουρδούμης για την πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Κώστα Γαβρά μιλά στον ΑΝΤ1 για την ταινία του Κώστα Γαβρά, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά με σενάριο δια χειρός Βαρουφάκη

Ενώ μαίνονται οι αντιδράσεις για την κρατική επιχορήγηση στην ταινία, ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές δούλευαν εντατικά στο κέντρο της Αθήνας.

Η απάντηση Παππά για την κρατική επιδότηση στην ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη

Τι δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός, μετά τις αντιδράσεις για την επιχορήγηση παραγωγής της ταινίας, με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ενήλικοι στο δωμάτιο – ανήλικοι στο διαδίκτυο

Brexit The Uncivil War

Advertisements

Related Posts

Η ανεκδιήγητη προσέγγιση για ανόσια της αγέλης
Η ανεκδιήγητη προσέγγιση για ανόσια της αγέλης
Ουραγός στα πακέτα διάσωσης η Ελλάδα
Ουραγός στα πακέτα διάσωσης η Ελλάδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: