Δεν την αφήνουν να δει Game of Thrones

Δεν την αφήνουν να δει Game of Thrones

Δεν την αφήνουν να δει Game of Thrones: H Bella Ramsey θα πρέπει να περιμένει τρία χρόνια ακόμα για να δει Game Of Thrones!!!

Θα περίμενε κανείς πως όσοι έχουν παίξει και συνεχίζουν να παίζουν στο Game Of Thrones, έχουν δει όλα τα επεισόδια που έχουν παιχτεί μέχρι σήμερα. Μιλάμε άλλωστε για μία τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών, αν όχι την κορυφαία και η λογική λέει πως ακόμα και αν δεν είναι βασικός χαρακτήρας, θα έχει δει τι… παίζει προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου.

Κατά κύριο λόγο αυτό ισχύει, όμως υπάρχει μία εξαίρεση που ακούει στο όνομα της Bella Ramsey. Η 15χρονη που υποδύεται τον ρόλο Lyanna Mormont, απαγορεύεται να δει την σειρά στην οποία παίζει, όπως αποκάλυψε η ίδια στην Daily Star, καθώς οι γονείς της δεν την αφήνουν.

«Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μην μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας μάλιστα, είπε: «Μου επέτρεψαν πάντως να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες και γενικά με έχουν αφήσει λίγο από τον 7ο κύκλο. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι ήταν εκπληκτική σκηνή. Αν είναι να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό».

Του έκοψε το Game of Thrones γιατί ζήλευε

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα «μαγικά» οφέλη του αβοκάντο
Τα «μαγικά» οφέλη του αβοκάντο
Τροφές που δημιουργούν άγχος
Τροφές που δημιουργούν άγχος!!!
Οι πιο εθιστικές ανθυγιεινές τροφές
Οι πιο εθιστικές ανθυγιεινές τροφές
Αρέσει σε %d bloggers: