Από το Game of Thrones στο Star Wars

Από το Game of Thrones στο Star Wars

Από το Game of Thrones στο Star Wars: Οι παραγωγοί του Game of Thrones αναλαμβάνουν τη νέα ταινία του Star Wars…

Οι παραγωγοί του Game of Thrones σχεδιάζουν τη νέα ταινία του Star Wars. Την ανακοίνωση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney, Μπομπ Ίγκερ. Η ταινία θα είναι ανεξάρτητη με το «The Last Jedi».

Πίσω από το εκπληκτικό δημιούργημα του Game of Thrones κρύβονται δύο άνθρωποι. Οι επικεφαλής παραγωγοί D.B Weiss και David Benioff και πριν καν ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς, οι δύο παραγωγοί ανέλαβαν την επόμενη μεγάλη αποστολή τους, που δεν είναι άλλη από τον σχεδιασμό της νέας ταινίας της επίσης επικής σειράς ταινιών, Star Wars. Μία ταινία, που αναμένεται να προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2022 και θα είναι μία πραγματική υπερπαραγωγή.

Η Walt Disney και ο Διευθύνων Σύμβουλος Bob Iger ανακοίνωσαν την περασμένη Τρίτη ότι οι παραγωγοί του «Game of Thrones» εργάζονται για τη νέα ταινία «Star Wars», η οποία αναμένεται να αποτελέσει το φινάλε της επικής σειράς ταινιών.

Ο Iger αποκάλυψε τις πληροφορίες στη διάσκεψη κορυφής MoffettNathanson Media & Communications στη Νέα Υόρκη. Είπε επίσης ότι δεν θα σχολιάσει περαιτέρω, αφήνοντας την είδηση να κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο και να προκαλέσει τον απαιτούμενο θόρυβο.

Η εταιρεία είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι ο σκηνοθέτης του «The Last Jedi», Rian Johnson, δουλεύει ξεχωριστά στην ταινία της τριλογίας, ενώ οι Benioff και Weiss εργάζονταν σε νέες ταινίες του «Star Wars», οι οποίες θεωρούνται περιφερειακές της βασικής σειράς με τις τρεις τριλογίες.

Άφαντοι οι δημιουργοί του Game of Thrones

Advertisements

Related Posts

Το διαδικτυακό μάθημα δεν πήγε καλά
Το διαδικτυακό μάθημα δεν πήγε καλά
Θα υπάρξει 5ος κύκλος Casa de Papel
Θα υπάρξει 5ος κύκλος Casa de Papel;
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Αρέσει σε %d bloggers: