Ανατροπή στο fail του Game Of Thrones

Ανατροπή στο fail του Game Of Thrones

Ανατροπή στο fail του Game Of Thrones: Τελικά το ποτήρι του καφέ σε σκηνή του Game Of Thrones δεν ήταν καν από τα Starbucks!!!

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας επικρατεί ένας μικρός χαμός με την γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο του Game Of Thrones, όπου εμφανίστηκε στο τραπέζι ένα ποτήρι από καφέ. Το logo που είχε πάνω του, το οποίο όμως δεν ήταν και τόσο ευδιάκριτο, έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν των Starbucks, με την γνωστή αλυσίδα να γίνεται viral και από το πουθενά να κερδίζει μία ανέλπιστη διαφήμιση.

Φαίνεται όμως πως άδικα την πήρε, καθώς όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Metro, το χάρτινο ποτήρι δεν ήταν δικό της, αλλά ήταν ενός άλλου καταστήματος, άγνωστου, το οποίο δεν ανήκει σε κάποια μεγάλη αλυσίδα και ονομάζεται Paper Cup.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται στο Μπέλφαστ, σε σχετικά κοντινή απόσταση από το μέρος που γίνονται τα γυρίσματα, με τους υπεύθυνους του ρεπορτάζ να έρχονται σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο επιβεβαίωσε πως αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς το προτιμούν για τον καφέ τους.

«Η Emilia Clarke είναι από τις πιο συχνές πελάτισσες που έχουμε. Δεν θυμάμαι τι παίρνει, αλλά τις αρέσουν τα μπέιγκελ. Παίρνει αρκετά. Πολλές φορές έρχεται εδώ και περιμένει να την πάρουν για να την πάνε στα γυρίσματα», είπε ο ιδιοκτήτης John McKinney.

«Ίσως θα πρέπει να βάλουμε ταμπέλες στο κατάστημα που θα λέμε “Εδώ καθόταν η Emilia Clarke”, στην θέση της», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι τα Starbucks έχουν πάρει όλη την διαφήμιση από την γκάφα αυτή, λέγοντας: «Θεωρώ ότι είναι αηδιαστικό αυτό που έκαναν. Παίρνουν την διαφήμιση από μία μικρότερη επιχείρηση που την έχει ανάγκη. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν η κούπα από τα Starbucks, καθώς το πλησιέστερο κατάστημα είναι μίλια μακριά».

Η επική γκάφα στο Game of Thrones

Advertisements

Related Posts

Η ανεκδιήγητη προσέγγιση για ανόσια της αγέλης
Η ανεκδιήγητη προσέγγιση για ανόσια της αγέλης
Κατάργηση αγορών άγριων ζώων ζητά ο ΟΗΕ
Κατάργηση αγορών άγριων ζώων ζητά ο ΟΗΕ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Θα υπάρξει 5ος κύκλος Casa de Papel
Θα υπάρξει 5ος κύκλος Casa de Papel;
Αρέσει σε %d bloggers: