Πριν το upgrade σε Windows 10…

Τι πρέπει να προσέξετε πριν να κάνετε upgrade σε Windows 10;

Ένας άνδρας αποφάσισε να αναβαθμίσει το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή του, εγκαθιστώντας τα ολοκαίνουρια Windows 10. Αφού ακολούθησε όλα τα απαραίτητα βήματα, κατάφερε να κάνει upgrade το σύστημά του, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ακολούθως, πήγε για ύπνο και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ακόμα και τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του να είδε εκείνο το βράδυ, δεν πλησίασε στην ψυχρολουσία που τον βρήκε, μόλις ξύπνησε, το πρωί της Δευτέρας.

Όπως ο ίδιος περιγράφει στο Reddit, όπου γράφει με το ψευδώνυμο FalloutBoS, όταν άνοιξε τα μάτια του, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή της γυναίκας του, η οποία ζητούσε να μάθει γιατί ο υπολογιστής του παίζει ένα slide-show με φωτογραφίες… σκληρού πορνό!

Από ό,τι φαίνεται και όπως αναφέρει η Metro, το νέο λειτουργικό της Microsoft επιλέγει τυχαίες εικόνες από τον φάκελο My Pictures του χρήστη, για να δημιουργήσει αυτόματα screensavers. Ο FalloutBoS δεν το γνώριζε, και έτσι, η… προσωπική του συλλογή έγινε show για τα μάτια της καλής του!!!

“Μην κάνετε το λάθος που έκανα. Κρατήστε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες έξω από τον φάκελο My Pictures, όσο βαθιά και αν τις έχετε κρύψει σε υποφακέλους”, προειδοποιεί.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πραγματική - διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Πραγματική – διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Παρακολουθείται το smartphone σας
Παρακολουθείται το smartphone σας;
Το πολύ διαδίκτυο ανεβάζει την πίεση
Το πολύ διαδίκτυο ανεβάζει την πίεση!!!
Αρέσει σε %d bloggers: