Ίσως τα πιο εντυπωσιακά – δημιουργικά γραφεία στο Ηράκλειο!!!

Τα νέα γραφεία των Papaki – Tophost ίσως και να είναι τα πιο δημιουργικά γραφεία στο Ηράκλειο, δείτε και πάρτε ιδέες!!!

Το Papaki και η Tophost είναι 2 από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο του ελληνικού και όχι μόνο διαδικτύου.

Προσφέρουν διαδικτυακές υπηρεσίες εδώ και μια δεκαετία και πρόσφατα, συγκεκριμένα το 2014, μετακόμισαν σε νέα φρέσκα γραφεία, ακολουθώντας την φιλοσοφία no door policy, παρέχοντας την απόλυτη διαφάνεια ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Papaki ξεκίνησε το 2004 από ένα δωμάτιο μόλις 9 τετραγωνικών!!! Ξεκίνησαν με την κατασκευή websites, ενώ τα domain names δεν υπήρχαν στο αρχικό business plan.

Το 2004 “άνοιξαν” στην Ελλάδα οι κατοχυρώσεις των GR domains και το Papaki.gr ταξινομήθηκε, με καθυστέρηση, ως ο 85ος καταχωρητής! To domain papaki.gr κατοχυρώθηκε στις 19/5/2004 και παραλίγο να ονομαζόταν tzitziki.gr σήμερα!

Η αγάπη τους για το Internet και οι ατελείωτες ώρες εργασίας απέδωσαν καρπούς και μέσα σε ένα χρόνο, το 2005, μεταφέρθηκαν σε νέα πολύ μεγαλύτερα γραφεία. Η ανάγκη για αξιόπιστο hosting οδήγησε στην ίδρυση της TopHost.gr

Η ομάδα συνέχισε να επενδύει σε υπηρεσίες και ανθρώπους, προσλαμβάνοντας νέους προγραμματιστές και support heroes. Το Papaki ξεκίνησε να ξεχωρίζει από τους άλλους καταχωρητές domain names, ενώ το 2007 δημιουργήθηκε το τμήμα Μάρκετινγκ.

2008: Η κρίσιμη απόφαση
Η κατασκευή site για πελάτες, η κύρια πηγή εσόδων, άρχισε να φρενάρει την ίδια την ανάπτυξη του Papaki. Το site έμενε πίσω, η υλοποίηση νέων υπηρεσιών καθυστερούσε και η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη στρατηγική απόφαση στην πορεία της.

Εποχή που δεκάδες εταιρίες κατασκευής ξεφύτρωναν κερδίζοντας πολλά χρήματα, το Papaki αποφάσισε να σταματήσει, παγώνοντας δεκάδες projects. Παρά την αβεβαιότητα και την απότομη πτώση των εσόδων, η ανακοίνωση στο προσωπικό ήταν αισιόδοξη και η απόφαση ήταν να απασχοληθεί το 100% των resources στην κατοχύρωση domains και στους στόχους του Papaki.gr και της Tophost.gr!

Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε ένα χρόνο, το 2009, να γίνει Νο1 σε κατοχυρώσεις .GR domain names στην Ελλάδα, ξεπερνώντας πολύ μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Ήταν μια επιβράβευση για την επιτυχημένη αλλαγή στρατηγικής και την συνεχή προσπάθεια προς ένα κοινό στόχο!


Advertisement

Το Papaki σήμερα παρέχει στην Ελληνική αγορά domain names, Web hosting, Website Builder, free DNS, Cloud Hosting, Google AdWords πακέτα, Experts, Domains Marketplace, DNSSEC, νέο control panel και πολλά άλλα.

1 στους 2 προτιμά το Papaki! Είναι Νο 1 στα GR domains συνεχώς από το 2009 σύμφωνα με επίσημη επιστολή της ΕΕΤΤ, ενώ από το 2011 είναι Νο 1 καταχωρητής και στα. EU!

Το Papaki ανταποδίδει στους πελάτες του επενδύοντας στο τμήμα Support και σε δεκάδες δωρεάν υπηρεσίες με κάθε domain. Επίσης, ανταποδίδει στο προσωπικό του με ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με δωρεάν γεύματα, χαλαρωτικά μασάζ και άλλες παροχές…

Πάρτε όμως μια γεύση από τα νέα γραφεία του Papaki – TopHost.gr και γιατί όχι ξεκινήστε να δουλεύετε και τις δικές σας ιδέες…

papaki-top-host-001 papaki-top-host-002 papaki-top-host-003 papaki-top-host-004 papaki-top-host-005 papaki-top-host-006 papaki-top-host-007


Advertisement

Με πληροφορίες από το blog του Papaki.gr και officelovin.com, photos: fotofais.gr

Related Posts

Πώς να βγάλετε χρήματα σερφάροντας στο Ίντερνετ
Πώς να βγάλετε χρήματα σερφάροντας στο Ίντερνετ;
Logout από facebook πριν τα ροζ sites
Logout από facebook πριν τα ροζ sites!!!
Επικίνδυνη η φόρτιση smartphone στο pc ή laptop
Επικίνδυνη η φόρτιση smartphone στο pc ή laptop
Γλιτώστε το laptop από τον καφέ
Γλιτώστε το laptop από τον καφέ
Αρέσει σε %d bloggers: