Κάνουμε το Ηράκλειο… Μονακό για 2 ώρες και μας αρέσει!!!

Ξεκινάει το ENEOS Ράλλυ Κρήτης 2016 με ειδική διαδρομή στην παραλιακή Ηρακλείου!!!

Με 28 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί το Eneos Ράλλυ Κρήτης στις 15-16 Οκτωβρίου, έχοντας ως επίκεντρο το Ηράκλειο Κρήτης.

Το Ράλλυ Κρήτης διαθέτει φέτος Χορηγό Ονομασίας την Εταιρεία “Eneos” και σε αυτό το πλαίσιο, έχει μετονομαστεί σε Eneos Rally Crete 2016.

Ο αγώνας προσμετρά στο Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης ως ο 3ος γύρος του θεσμού και διοργανώνεται από τα Σωματείο “Αθλητικός Όμιλος Κρήτης” (Α.Ο.Κ.) και “Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών” (ΦΙ.Μ.Α.).

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φετινού αγώνα, είναι η επανάληψη της Υπερειδικής Διαδρομής στην παραλιακή οδό της πόλης του Ηρακλείου, με την οποία θα ξεκινήσει το Eneos Rally Crete, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 17:00.

Το αγωνιστικό μέρος του αγώνα θα συνεχιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, με 2 Ειδικές Διαδρομές (Επισκοπή, Καστέλι) που θα διεξαχθούν από 3 φορές η καθεμιά.

Όσο για τις συμμετοχές στον πιο σημαντικό αγώνα της Κρήτης, αυτές είναι 28 και διακρίνονται για την ποιότητά τους.

2016_kakr_3_kriti_entries

Οι Κατηγορίες C1 και C2, από τις οποίες αναμένεται να προκύψει και ο νικητής του αγώνα, περιλαμβάνουν 7 συμμετοχές, ενώ οι Κατηγορίες C3 και C4 αποτελούνται από 3 και 2 αυτοκίνητα αντίστοιχα.

Πιο δημοφιλής Κατηγορία του αγώνα είναι η C5, που συγκέντρωσε 11 συμμετοχές, ενώ επιπλέον 5 πληρώματα θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της C6.

Το Eneos Rally Crete 2016 θα διεξαχθεί με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου, της Τροχαίας Ηρακλείου, της Περιφέρειας και του ΔΑΠΟΦΜΑ Ηρακλείου.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού των Κρητικών ράλλυ, με τους κορυφαίους οδηγούς του νησιού να είναι παρόντες σε έναν αγώνα που υπόσχεται πολύ θέαμα και μεγάλο συναγωνισμό.

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Αναβολή όλων των αγώνων αυτοκινήτου
Αναβολή όλων των αγώνων αυτοκινήτου
Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
Σε ρυθμούς Ράλι Κρήτης το Ηράκλειο
80 Best Rally Photos
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ράλι Κρήτης
Αρέσει σε %d bloggers: