Ένα εντυπωσιακό βίντεο με Κέρκυρα

Ένα μοναδικό ταξίδι από το Παλαιό Φρούριο, έως την Πανσέληνο της Κέρκυρας…

Μέσα σε πέντε σχεδόν λεπτά, 60.000 φωτογραφίες από μαγικά νυχτερινά νυχτερινά τοπία της Κέρκυρας, δια χειρός Βασίλη Μεταλληνού, συναντούν τις μουσικές εμπνεύσεις του Γιάννη Μηλιάδη, σε ένα ταξίδι απ’ το Παλαιό Φρούριο και τις ομορφιές της Κέρκυρας, έως την Πανσέληνο και τα Άστρα.

Το βίντεο δημοσίευσε το techgear.gr και όπως αναφέρει:

“Εάν σε κάποια πλάνα βλέπετε την Σελήνη ή τον Ήλιο πιο μεγάλα, ενώ σε κάποια άλλα πλάνα πιο μικρά αυτό έχει να κάνει με την μεγέθυνση του τηλεσκοπίου ή του φακού. Στα πλάνα όπου η Σελήνη φαίνεται τεράστια, η απόσταση από το επίγειο στόχο είναι πολύ μεγάλη ~8+χλμ, ενώ οι φωτογραφίες είναι μέσα από το τηλεσκόπιο με εστιακή απόσταση 1000mm. Όταν βλέπετε την Σελήνη να ανατέλλει πίσω από το Παλαιό Φρούριο, ενώ τα βουνά στο βάθος από πλάνο σε πλάνο αλλάζουν, είναι γιατί η Σελήνη κινείται πάνω στην εκλειπτική ±5”.

Στην συνέχεια ακολουθεί και το εντυπωσιακό θέμα…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Corfu Nightscapes – A Company of Stars 4Κ-Timelapse” lightbox=”true” title=”Corfu Nightscapes – A Company of Stars 4Κ-Timelapse” url=”https://www.youtube.com/watch?v=iBP06fkZrBA&feature=player_embedded”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

10 χώρες που δεν φορολογούν τους πολίτες τους
10 χώρες που δεν φορολογούν τους πολίτες τους
Που δεν υπάρχουν φόροι
Που δεν υπάρχουν φόροι;
Πετώντας με παραμότορ πάνω από την έρημο
Πετώντας με παραμότορ πάνω από την έρημο
Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για το 2020
Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για το 2020
Αρέσει σε %d bloggers: