Σημαντική αναβάθμιση για την κρητική επιχειρηματικότητα

Σημαντική αναβάθμιση για την κρητική επιχειρηματικότητα

Σημαντική αναβάθμιση για την κρητική επιχειρηματικότητα: Ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το Γραφείο της Deloitte στο Ηράκλειο

Μια σημαντική επένδυση που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα στην Κρήτη και δίνει σημαντικές ευκαιρίες στους νέους του νησιού

Η Deloitte Ελλάδος με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της λειτουργίας του νέου γραφείου της στην Κρήτη, στην περιοχή του Ηρακλείου, διευρύνοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, η Deloitte Ελλάδος στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης και στοχεύει να επενδύσει σε ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων του νησιού.

Το νέο γραφείο της εταιρείας στο Ηράκλειο θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte.

Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι επαγγελματίες σύμβουλοι της Deloitte θα προσφέρουν λογιστικές, φορολογικές, νομικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η Deloitte θα παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη Κρήτη, οι οποίες βρίσκονται σε πορεία ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια. Επίσης, επιθυμεί να επενδύσει στους νέους της Κρήτης και να τους δώσει ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και σταδιοδρομίας στην μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως.

O CEO της Deloitte κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρουσία μας στην Κρήτη. Η Κρήτη αποτελεί κόμβο επιχειρηματικότητας και τεχνογνωσίας, καθώς και πηγή αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων του νησιού, αλλά και η επένδυση στους ανθρώπους του».

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Deloitte είναι πολυεθνική εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών που εδρεύει στην πόλη της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Deloitte είναι μία από τις λεγόμενες «Big Four» (KPMG, Ernst & Young (EY), Deloitte and PricewaterhouseCoopers (PwC)) με το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, με βάση τα έσοδα και το μεγαλύτερο σε αριθμό επαγγελματιών.

Η Deloitte παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαχείριση επιχειρηματικού κινδύνου και χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες με περισσότερους από 225.400 επαγγελματίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο σύνολο της χρήσης για το 2015, η εταιρεία είχε ρεκόρ κερδών με έσοδα 35,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Από το 2016, η Deloitte είναι η 6η μεγαλύτερη ιδιόκτητη οργάνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με αναφορές, το 2012, η ​​Deloitte είχε τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών μεταξύ των εταιρειών FTSE 250, στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2015, η Deloitte είχε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην ελεγκτική μεταξύ των κορυφαίων 500 εταιρείες στην Ινδία.

Η Deloitte κατατάσσεται νούμερο ένα στο το μερίδιο αγοράς από την Gartner, και για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Kennedy Consulting Research και η Advisory κατατάσσουν την Deloitte νούμερο ένα στην παγκόσμια συμβουλευτική και στη συμβουλευτική σε θέματα διαχείρισης με βάση το σύνολο των εσόδων. Το 2016, το περιοδικό Fortune κατέταξε την Deloitte στις 100 καλύτερες εταιρείες για εργασία και το Bloomberg Business έχει ονομάσει την Deloitte ως το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει μια καριέρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Deloitte Ελλάδος και τις υπηρεσίες της μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www2.deloitte.com/gr/en.html

Εγγύηση απασχόλησης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Θετικό το κλίμα όχι ο τζίρος
Θετικό το κλίμα όχι ο τζίρος
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Αρέσει σε %d bloggers: