5ο Open Coffee Heraklion: Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας “καφές” με 3 καινοτόμες startups που φιλοδοξούν να αλλάξουν τα δεδομένα της τουριστικής βιομηχανίας…

Το 5ο Open Coffee Heraklion πραγματοποιείται στις 3 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο του Open Coffee μπορούμε να γνωρίσουμε διαφορετικές και καινοτόμες startups, ανθρώπων που είχαν μια ιδέα και αποφάσισαν να την κάνουν πράξη. Μπορεί να πάρουμε ιδέες ή απλώς να αποφασίσουμε να υλοποιήσουμε τις δικές μας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες! Γι’ αυτό καλούμαστε να δηλώσουμε συμμετοχή στο: https://goo.gl/w89G25

Το 5ο Open Coffee Heraklion θα ασχοληθεί με ένα από τα πιο hot θέματα που αφορούν την κοινότητα του Ηρακλείου και του νησιού μας, που δεν είναι άλλο από τον τουρισμό!

Αρχή της τουριστικής σεζόν λοιπόν και μπορείς να γνωρίσεις 3 διαφορετικές και καινοτόμες startups που φιλοδοξούν να αλλάξουν τα δεδομένα της τουριστικής βιομηχανίας.

Και δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος χώρος φιλοξενίας του συγκεκριμένου Open Coffee event από ένα μουσείο που δίνει παλμό στην τουριστική ζωή του Ηρακλείου, το Natural History Museum of Crete – Official Page.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 με καφέ και τις ομιλίες να ξεκινούν λίγο αργότερα στις 18:30.

Δάφνη Τσεβρένη, Co-founder & CBDO | Clio Muse

Η Δάφνη θα είναι η ξεναγός μας σε μια ιστορία στην οποία τρεις νέοι, από διαφορετικά μεταξύ τους backgrounds που τους ενώνει η αγάπη τους για τον πολιτισμό, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης αλλά και πώλησης θεματικών πολιτιστικών ψηφιακών διαδρομών.

Σκοπός τους είναι επαγγελματίες και φορείς στο χώρου του πολιτισμού και του τουρισμού, να δημοσιεύουν την διαδρομή τους, ώστε στη συνέχεια επισκέπτες και ταξιδιώτες να απολαμβάνουν ποικίλες ξεναγήσεις στην πόλη, σε μουσεία και άλλους εκθεσιακούς χώρους.

✔ Χρήστος Σπαθαράκης, Co-founder | ferryhopper

Θα μας μιλήσει για το πώς μια παρέα τεσσάρων φίλων χωρίς κάποιο επιχειρηματικό background κατάφερε να “ταράξει τα νερά” στη βιομηχανία της ακτοπλοΐας και του τουρισμού.

Η ιδέα τους καλύπτει ένα πραγματικό κενό της αγοράς, που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει στις διακοπές μας, δημιουργώντας μια καινοτόμα πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ο Χρήστος θα μας εξηγήσει πώς η ιδέα τους έγινε πράξη, τι αντιμετώπισαν στο “ταξίδι” τους μέχρι τώρα, τι έμαθαν όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα και θα μας δώσει πληροφορίες για τη σημασία που έχει η startup τους για την τουριστική βιομηχανία.

✔ Μαρία Τσιγώνη, Co-founder | Kids Love Greece

Τι συμβαίνει όταν μερικές expert μαμάδες αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία για όλη την οικογένεια;

Λέγεται Kids Love Greece και πρόκειται για μία πλατφόρμα που αναδεικνύει την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Κρήτη, σαν ένα ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές, με βάση την αντικειμενική πληροφόρηση αποκλειστικά από προσωπικές εμπειρίες γονέων.

Θα ακούσουμε λεπτομέρειες για την εξέλιξη της ιδέας τους και για το πώς κατάφερε ένα portal με πληροφορίες να αποκτήσει το δικό του προϊόν, κοινότητα και πελάτες, διατηρώντας τις αρχικές αξίες της ομάδας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Δείτε στο facebook το event του 5ου Open Coffee Heraklion

Οι 5 πιο χρήσιμες συμβουλές για κάθε Startup

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι θα ισχύει για το επίδομα ενοικίου
Τι θα ισχύει για το επίδομα ενοικίου;
Μέσω Airbnb μπορείς να νοικιάσεις ακόμα και παλάτια
Μέσω Airbnb μπορείς να νοικιάσεις ακόμα και παλάτια
Τι θα γίνει τελικά με την ώρα
Τι θα γίνει τελικά με την ώρα;
Αρέσει σε %d bloggers: