Σαρώνει το νέο επεισόδιο του Star Wars…

Πέρασε ήδη σε έσοδα τον Τιτανικό και πάει για ακόμα ψηλότερα το νέο επεισόδιο του Star Wars…

Η επιτυχία του Star Wars όπως φαίνεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού ήδη έχει αποφέρει στη Disney 686 εκατομμύρια δολάρια από την προβολή του μόνο στην Αμερικάνικη αγορά.

Ο αριθμός αυτός το φέρνει στην δεύτερη θέση πίσω από το Avatar που είχε φθάσει συνολικά τα 760 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ξεπέρασε ήδη τα 658 εκατομμύρια δολάρια του Τιτανικού και τα 652 εκατομμύρια του Jurassic World που ήταν η άλλη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς.

Πάντως τα νούμερα αυτά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια της ταινίας, καθώς είναι αυτή που έφτασε πιο γρήγορα από όλες τις άλλες στο όριο των 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα αναφορικά με τα παγκόσμια έσοδά της, αυτή την στιγμή βρίσκονται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, και είναι στην έβδομη θέση όλων των εποχών, έχοντας μόλις περάσει την δεύτερη ταινία της σειράς του Χάρι Πότερ.

watch-star_wars_force_awakens-trailer watch-star_wars_force_awakens

Να θυμίσουμε μερικά βασικά στοιχεία όμως -αν και δεν χρειάζεται μάλλον- για το νέο Star WarsΣκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Ντόμναλ Γκλίσον, Άντι Σέρκις, Μαρκ Χάμιλ, Όσκαρ Άιζακ κ.ά. Με καταιγιστική δράση, εντυπωσιακά εφέ και τον Χαν Σόλο, δηλαδή τον Χάρισον Φορντ, παρόντα. Η υπόθεση ξεκινά με την αναζήτηση του τελευταίου Τζεντάι, του Λουκ Σκαϊγουόκερ και… η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη.

Related Posts

Φύλλο και φτερό οι συνδρομητές του Netflix
Φύλλο και φτερό οι συνδρομητές του Netflix
Με το καλημέρα σαρώνει το Disney+
Με το καλημέρα σαρώνει το Disney+
Ταινία με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ταινία με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο
158 εκατομμύρια οι συνδρομητές του Netflix
158 εκατομμύρια οι συνδρομητές του Netflix
Αρέσει σε %d bloggers: