Επάγγελμα… σκουπίζω τα δάκρυα των εργαζόμενων γυναικών!!!

Απίστευτο αλλά ιαπωνική εταιρία προσέλαβε άντρες για να… σκουπίζουν τα δάκρυα των εργαζόμενων γυναικών!!!

Μια ιαπωνική εταιρεία προσλαμβάνει ευπαρουσίαστους άνδρες με μόνη αρμοδιότητα να παρηγορούν τις γυναίκες που εργάζονται για αυτή, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Independent.

Ο Mitsue Kujime, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Rocket.inc, είχε παρατηρήσει πως οι γυναίκες εργαζόμενες συνήθιζαν να επισκέπτονται τις τουαλέτες για να κλάψουν και να ξεσπάσουν μετά από μια ιδιαίτερα αγχωτική ημέρα. Γι’ αυτό τον λόγο, κατέφυγε στον Hiroki Terai, ο οποίος μπορούσε να δώσει μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα, όπως αναφέρει σχετικά και το BBC.

Ο κ. Terai προσφέρει υπηρεσίες συναισθηματικής ανακούφισης, κατά τις οποίες ευπαρουσίαστοι άνδρες σκουπίζουν τα δάκρυα των αγχωμένων γυναικών. Προκειμένου οι γυναίκες αυτές να ξεσπάσουν, η υπηρεσία περιλαμβάνει την παρακολούθηση δραματικών ταινιών.

“Αγοράσαμε αυτή την υπηρεσία για τις γυναίκες που εργάζονται για εμάς. Δουλεύουν σκληρά μαζί με άνδρες, οι οποίοι δεν τους συμπεριφέρονται σωστά, παρόλο που είναι γυναίκες”, δήλωσε ο Mitsue Kujime.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι άνδρες που αναλαμβάνουν το σκούπισμα των ματιών των γυναικών αμείβονται με 7.900 γιεν τη μέρα (περίπου 60 ευρώ).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εργαζόμενες γυναίκες στην Ιαπωνία δέχονται μεγάλες πιέσεις και πολλές φορές δεν τους δίνεται η ευκαιρία να κρατήσουν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Related Posts

Απίστευτα σπίτια από κοντέινερ
Απίστευτα σπίτια από κοντέινερ
Πόσοι Έλληνες φλερτάρουν στο ίντερνετ
Πόσοι Έλληνες φλερτάρουν στο ίντερνετ;
Εξελίσσεται το φλερτ στο γραφείο σε σεξ
Εξελίσσεται το φλερτ στο γραφείο σε σεξ;
Το επιστημονικά σωστό φλερτ
Το επιστημονικά σωστό φλερτ
Αρέσει σε %d bloggers: