Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google

Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google

Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google: Ξεκρέμαστοι οι πελάτες της Huawei μετά τα απανωτά μπλόκα στην κινεζική εταιρία, τι γίνεται με όσους έχουν smartphone της Huawei;

Περιμέναμε εδώ και μερικές ώρες την απάντηση της Huawei σχετικά με το μπλόκο των Google, Intel, Qualcomm, Broadcom και Xilinx, αλλά η πρώτη αντίδραση της κινέζικης εταιρείας στην ιστοσελίδα AndroidAuthority δεν λύνει τις σοβαρές απορίες που έχει το καταναλωτικό κοινό.

“Η Huawei θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και υπηρεσίες after-sales σε όλα τα υπάρχοντα smartphones και tablets των Huawei και Honor. Αυτό καλύπτει τις συσκευές που έχουν πωληθεί ήδη και όσες βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε ένα ασφαλές και σταθερό οικοσύστημα, με σκοπό να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες παγκοσμίως”.

Από την παραπάνω δήλωση αν και πολλά δεν μπορούμε μάλλον να καταλάβουμε… ένα είναι όμως το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε. Από την μια φαίνεται πως η Huawei προχωρά με πιο έντονους ρυθμούς στην ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος. Παράλληλα, φαίνεται ότι προσπαθεί να καθησυχάσει τους πελάτες της σχετικά με τις ενημερώσεις ασφαλείας, τουλάχιστον για την ώρα. Δύσκολο μεν, το προσπαθεί δε.

Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google… ή μάλλον τι δεν λέει!!!

Το θέμα πάντως είναι ότι μέχρι στιγμής δεν δίνει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πως θα γίνεται η παροχή των ενημερώσεων ασφαλείας χωρίς την υποστήριξη της Google. Απαντήσεις επίσης δεν υπάρχουν και στο ερώτημα τι θα γίνει με τις επόμενες αναβαθμίσεις του λογισμικού Android OS

Σκούρα τα πράγματα με την Huawei

Με πληροφορίες από AndroidAuthority

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τροφές που δημιουργούν άγχος
Τροφές που δημιουργούν άγχος!!!
Οι πιο εθιστικές ανθυγιεινές τροφές
Οι πιο εθιστικές ανθυγιεινές τροφές
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Αρέσει σε %d bloggers: