Τεράστια επένδυση ετοιμάζει η Daimler στην Κίνα!!!

Επένδυση μαμούθ στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ετοιμάζει η Daimler στην Κίνα!!!

Επένδυση μαμούθ στην Κίνα σχεδιάζει η Daimler, στα πλαίσια της προσπάθειας να βοηθήσει τις φίρμες της Mercedes-Benz και Smart να συμμορφωθούν με τις ποσοστώσεις παραγωγής και πώλησης “πράσινων” αυτοκινήτων της χώρας.

Ειδικότερα, η Daimler σχεδιάζει να επενδύσει 5 δισ. γουάν (755 εκατ. δολάρια) στη χώρα για εργοστασιακές εγκαταστάσεις όπου θα κατασκευάζονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μπαταρίες που θα φέρουν τα εν λόγω αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το Reuters, η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να βοηθήσει τις φίρμες της Mercedes-Benz και Smart να συμμορφωθούν με τις ποσοστώσεις παραγωγής και πώλησης “πράσινων” αυτοκινήτων της χώρας.

Ο Hubertus Troska, επικεφαλής των ευρύτερων κινεζικών δραστηριοτήτων της Daimler, τόνισε σε δημοσιογράφους ότι η επένδυση αποτελεί μέρος της προηγουμένως ανακοινωθείσας πρωτοβουλίας για “πράσινα αυτοκίνητα”, ύψους 10 δισ. ευρώ παγκοσμίως.

Η Κίνα έχει θέσει αυστηρές ποσοστώσεις για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, που θα τεθούν σε ισχύ από το 2019.

Related Posts

Χάκερ υπέκλεψαν προσωπικά δεδομένα από Facebook
Χάκερ υπέκλεψαν προσωπικά δεδομένα από Facebook
Σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά δεν χάνω κιλά, τι φταίει
Σωστή διατροφή και γυμναστική, αλλά δεν χάνω κιλά, τι φταίει;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Νέα καλλιέργεια άγριας ντομάτας
Νέα καλλιέργεια άγριας ντομάτας
Αρέσει σε %d bloggers: