Σκούρα τα πράγματα με την Huawei

Σκούρα τα πράγματα με την Huawei

Σκούρα τα πράγματα με την Huawei: Ο ένας μετά τον άλλο οι προμηθευτές σταματούν να προμηθεύουν τη Huawei. Μπλόκο από Intel, Qualcomm και Broadcom!!!

Αλυσιδωτή αντίδραση προκάλεσε το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο πρόεδρος Trump σχετικά με το ολοκληρωτικό μπλοκάρισμα της Huawei από τις ΗΠΑ, τόσο σε επίπεδο χρήσης εξοπλισμού, όσο και στις συνεργασίες των αμερικανικών εταιρειών μαζί της.

Τα μπλόκα ξεκίνησε η Google η οποία έδωσε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα στη Huawei, κόβοντας την άμεση πρόσβαση της στις ενημερώσεις του Android OS (λειτουργικό σύστημα και ασφάλεια) και στις υπηρεσίες – εφαρμογές της για τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν από τώρα και έπειτα.

Ε, δεν άργησαν να έρθουν και τα επόμενα μπλοκαρίσματα, αυτή την φορά από προμηθευτές hardware. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δίκτυο Bloomberg οι Intel, Qualcomm, Broadcom και Xilinx έχουν σταματήσει να προμηθεύουν chipsets στη Huawei, έτσι ώστε να συμμορφωθούν και αυτές στο διάταγμα του Trump.

Ειδικά η Intel προμηθεύει επεξεργαστές για τα laptops και τους servers της Huawei, ενώ η Qualcomm παρέχει chipsets και modems για τα entry-level smartphones της.

Φανταζόμαστε ότι θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το εμπάργκο που επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα η Microsoft (Windows 10 στα laptops).

Μείνετε μακριά από την Huawei

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τροφές που δημιουργούν άγχος
Τροφές που δημιουργούν άγχος!!!
Οι πιο εθιστικές ανθυγιεινές τροφές
Οι πιο εθιστικές ανθυγιεινές τροφές
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Οι διατροφικές συνήθειες 5 δισεκατομμυριούχων
Αρέσει σε %d bloggers: