Ρεκόρ προσλήψεων στην Deloitte Ελλάδος

Ρεκόρ προσλήψεων στην Deloitte Ελλάδος

Ρεκόρ προσλήψεων στην Deloitte Ελλάδος: Ρεκόρ προσλήψεων συνεχίζει να καταγράφει το 2019 η Deloitte Ελλάδος!!!

Ρεκόρ προσλήψεων συνεχίζει να καταγράφει το 2019 η Deloitte Ελλάδος, στην οποία απασχολούνται ήδη πάνω από 1.000 εργαζόμενοι. Η επίτευξη αυτή οφείλεται στη νέα στρατηγική πρακτικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εταιρείας που οδήγησε σε απορρόφηση του 35% των συμμετεχόντων σε μόνιμες θέσεις.

Χαρακτηριστικά, η Deloitte Ελλάδος προσέλαβε πάνω από 400 άτομα το οικονομικό έτος 2019, εκ των οποίων το 13% προήλθε από το επιτυχημένο Πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων της εταιρείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η Deloitte δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε νέους να γνωρίσουν την εταιρική κουλτούρα και τις υπηρεσίες της αλλά και την πιθανότητα για μελλοντική πρόσληψη. Μέλημα της εταιρείας είναι να επενδύσει στην εκπαίδευση νέων ανθρώπων, οι οποίοι θα αποκτήσουν ουσιαστική εμπειρία εργασίας σε έναν πραγματικά πολυεθνικό οργανισμό.

Η Deloitte αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές εταιρείες για νέους στην Ελλάδα, καθώς συνδυάζει επαγγελματική εξέλιξη μαζί με μία σειρά προγραμμάτων έχοντας στο επίκεντρο την ευελιξία και το ευ ζην των ανθρώπων της όπως:

Smart Working

Προσφέρεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να δουλέψουν μία ημέρα της εβδομάδας από το σπίτι.

Προγράμματα Well-being

Προώθηση του work-life balance και της ευημερίας των εργαζομένων, μέσω μίας σειράς ενεργειών άμεσα συνδεδεμένων με τους 3 πυλώνες του Well-being για την Deloitte: Engaged Mind, Energized Body & A strong sense of Purpose.

Casual Friday

Δυνατότητα στους εργαζόμενους να έρχονται στο γραφείο με casual ένδυση, κάθε Παρασκευή.

Sports Teams

Ομάδες σε ποδόσφαιρο, basket. Διοργάνωση μαθημάτων και τουρνουά τένις. Συμμετοχή στους σημαντικότερες διοργανώσεις αγώνων δρόμου σε όλη τη χώρα.

Πως αναζητά και βρίσκει τα νέα ταλέντα της;

Με στόχο να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στα προγράμματα πρακτικής άσκησης και εκπαιδευτικών Σχολείων, η Deloitte αντλεί το έμψυχο δυναμικό της από διάφορες πηγές νέων ταλέντων, όπως τα διαδικτυακά της μέσα, τα Social Media, τη συμμετοχή σε ημέρες καριέρας, συνέδρια και εκδηλώσεις πανεπιστημίων και λοιπών φορέων, ενώ τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει ισχυρές σχέσεις με τα γραφεία διασύνδεσης των σπουδαιότερων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων όλης της χώρας. Παράλληλα, στηρίζει και συμμετέχει σε προγράμματα ενθάρρυνσης της νεανικής απασχόλησης. Φέτος έλαβε μέρος στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», ενώ συνεργάζεται για πολλά χρόνια με το «ReGeneration», με σημαντική επιτυχία.

Επένδυση σε εξειδικευμένο προσωπικό

Επιπλέον, διατηρώντας την ποιότητα ως βασικό χαρακτηριστικό των συνολικών προσλήψεων, η Deloitte Ελλάδος επένδυσε σε νέο ικανό προσωπικό εξειδικευμένων επαγγελματιών από διάφορους κλάδους, όπως οικονομολόγους, λογιστές, δικηγόρους, προγραμματιστές, αναλογιστές, συμβούλους επιχειρήσεων, με μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία, που εντάχθηκαν σε ομάδες έργων και συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού.

Στόχος η θετική συνεισφορά στο οικονομικό αποτύπωμα της Ελλάδας

Ο αριθμός – ρεκόρ προσλήψεων αντικατοπτρίζει και την ανοδική πορεία της εταιρείας, η οποία βραβεύτηκε με Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Team Building Program” και Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Best Youth Employment Initiative”στα φετινά HR Awards. Η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Deloitte Ελλάδος, εκτός από την Αθήνα, σε Θεσσαλονίκη με το πρότυπο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Deloitte Alexander Competence Center, και Ηράκλειο, ενισχύει τις τοπικές οικονομίες και προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους. Με αυτό τον τρόπο, η Deloitte συνεισφέρει έμπρακτα στο κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα της χώρας.

Σημαντική αναβάθμιση για την κρητική επιχειρηματικότητα

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Άγριο φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου
Άγριο φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου
Καταρρέουν τμήματα δρόμου στο Ηράκλειο
Καταρρέουν τμήματα δρόμου στο Ηράκλειο
Αρέσει σε %d bloggers: